Er Jonas Vingegaard klar til at vinde Tour de France 2024?

Del

Cykelverdenen venter spændt på det kommende Tour de France 2024, og alles øjne er rettet mod den forsvarende mester Jonas Vingegaard. Den danske rytter, som har vundet det prestigefyldte løb de seneste to år, står over for en betydelig udfordring, da han er ved at komme sig over et forfærdeligt styrt, der fandt sted under løbet i Baskerlandet i sidste måned.

Vingegaards styrt var alvorligt og resulterede i et brækket kraveben, flere brækkede ribben, en sammenklappet lunge og en lungekontusion. Visma-Lease a Bike-holdlederen tilbragte 12 dage på hospitalet for at komme sig over sine skader. På trods af tilbageslaget er Vingegaard for nylig vendt tilbage til træningen, hvilket har skabt håb blandt fans om, at han stadig kan deltage i Tour de France, hvilket sandsynligvis vil betyde, at Unibet odds Tour de France  vil favorisere ham til sejr.

Vejen til bedring

Visma-Lease a Bike-teamchef Richard Plugge har dog gjort det klart, at Vingegaard kun vil deltage i Touren, hvis han er tilbage i 100 % form. Plugge understregede, at holdet ikke vil tillade Vingegaard at forsvare sin titel, hvis han ikke er på toppen, og sagde: "Vi kan ikke tage til Touren for at forsvare Jonas' titel, hvis han ikke er på 100 %. Det er noget, vi ikke vil lade ske."

Det store spørgsmål er, om Vingegaard kan nå at komme sig helt i tide til Touren, som begynder den 29. juni i Firenze i Italien. Den danske rytter har udtrykt sin vilje til at være på startlinjen og sagt: "Selvfølgelig håber jeg at være der ved starten af Tour de France, men vi ved ikke præcis, hvordan min form og restitution vil gå."

Pogačar-faktoren

Vingegaards største rival, Tadej Pogačar, der vandt Touren i 2020 og 2021, fører i øjeblikket Giro d'Italia. Hvis Pogačar formår at vinde både Giroen og Touren samme år, vil han være den første rytter, der opnår denne bedrift siden Marco Pantani i 1998. Det lægger et ekstra pres på Vingegaard for at komme sig hurtigt og være i topform til Touren.

Fraværet af en vigtig holdkammerat

En anden faktor, der skal tages i betragtning, er fraværet af Vingegaards holdkammerat, Wout van Aert, som oprindeligt havde planlagt at fokusere på Giro d'Italia, men måtte ændre sine planer på grund af et styrt i løbet af klassikersæsonen. Det er stadig usikkert, om Van Aert vil slutte sig til Vingegaard i Touren eller fokusere på at forberede sig til OL.

Den nederste linje

Selv om Jonas Vingegaards beslutsomhed og fremskridt i genoptræningen er opmuntrende, er det stadig uvist, om han vil være helt klar til at vinde Tour de France 2024. Alvoren af hans skader og den begrænsede tid, der er til rådighed til at komme sig, udgør betydelige udfordringer. Desuden øger potentialet for en historisk dobbeltsejr til Tadej Pogačar presset på Vingegaard og hans hold. Efterhånden som Touren nærmer sig, vil cykelentusiaster verden over nøje overvåge Vingegaards fremskridt og spekulere på hans chancer for at sikre en tredje sejr i træk.

Om MX Press

MX Press er et mindre nyhedsmedie fra mediehuset KH MEDIA.

Følg pressemeddelelser fra MX Press

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MX Press

Virksomheder bør ændre deres sociale medier strategier for kommende kulturelle begivenheder23.5.2023 13:37:36 CEST | Pressemeddelelse

I dag er sociale medier en vigtig del af markedsføringen for de fleste virksomheder. Den stadigt voksende popularitet af sociale medier gør det nødvendigt for virksomheder at have en tilstedeværelse på de sociale platforme for at nå ud til et bredere publikum - sociale medier er alfa og omega når virksomheder skal ses. Sociale medier eller populært kaldet SoMe er uundgåeligt, og der findes efterhånden kun få mennesker, der ikke har en eller anden form for social medie profil. Bør virksomhederne derfor tilpasse deres sociale medier strategier i forhold til kommende kulturelle begivenheder for at vise deres aktualitet? Denne pressemeddelelse vil undersøge spørgsmålet nærmere.

Ure bliver i højere grad investeringsobjekter29.6.2022 07:42:15 CEST | Pressemeddelelse

Det er langt fra alles kop te at investere i aktier. Ved aktiehandel er der som oftest en høj risiko forbundet med at handle aktier. At have sine penge i banken er heller ikke en god idé, da penge i banken bliver opslugt af inflation. Med andre ord bliver dine penge mindre og mindre værd ved at stå i banken. Der er heldigvis alternativer til investering i aktier, så dine penge kan vokse sig større med en lav risiko.

LejBoliger.dk ændrer strategi og bliver til BoligZonen.dk14.2.2022 13:18:05 CET | Pressemeddelelse

BoligZonen er et gammelt navn, som tidligere har været ejet og drevet af Berlingske Media, som et af de største boligsites i Danmark. Nu skal det opnå nye højder med en konstellation inden for lejeboliger, funktioner og viden herom. Navneændringen har været noget tid undervejs. Vi har hele tiden vist at navnet BoligZonen ville favne præcis den strategi og genkendelighed vi ønsker for vores boligportal i Danmark og som symboliserer den rejse vi er på.

Smykker til mænd er mere populære end nogensinde28.10.2021 10:12:09 CEST | Pressemeddelelse

Danske mænd går ikke kun op i deres tøj og hår. De går også op i deres smykker. Den store interesse for at købe og kombinere de helt rette smykker fra mændenes side kan mærkes hos Marjoe, der netop sælger herresmykker. Her mærkes der en støt stigende efterspørgsel på alt fra armbånd og halskæder til ringe og øresmykker. Interessen mærkes ikke blot fra de unge mænd, men også fra de mere modne mænd, der har fået øjnene op for, at smykker kan bruges til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye