Ny virksomhed flytter ind i Business Park Falster

Del

Den 60 hektar store erhvervspark Business Park Falster ved afkørsel 43 får nye beboere, og der er stadig plads til andre virksomheder, der har brug for plads og direkte adgang til motorvejen E47/E55.

Der er lagt op til den helt store fest, når Dansk Stillads Service holder indflytterfest fredag den 14. juni.
Der er lagt op til den helt store fest, når Dansk Stillads Service holder indflytterfest fredag den 14. juni. Foto: Dansk Stillads Service

Guldborgsund Kommune arbejder sammen med Business Lolland-Falster, målrettet for at bidrage til en positiv udvikling af antallet af private arbejdspladser, og Erhverv og Udviklingsudvalget har en klar strategi om at tiltrække nye virksomheder. Udviklingen af antallet af jobs er en afgørende forudsætning for borgernes jobmuligheder lokalt i kommunen, og samtidig er virksomhederne afgørende for den generelle udvikling af kommunen. Erhverv og Udviklingsudvalget arbejder derfor målrettet mod at sikre, at erhvervslivet har de bedste forudsætninger for at udnytte mulighederne, og for at udvikle og drive virksomhed i Guldborgsund Kommune.

”Vi arbejder intenst på at tiltrække nye virksomheder til vores kommune, eller give plads til virksomheder, der allerede bor her til at de kan udfolde deres fulde potentiale. Vi har en tæt dialog med erhvervslivets mange parter og med virksomhederne, og det er præcis den dialog, der kan være med til at skabe en positiv udvikling på erhvervsområdet” siger udvalgsformand for Erhverv og Udviklingsudvalget John Brædder.

Èn af de virksomheder der flytter til nye omgivelser, er Danmarks største stilladsfirma Dansk Stillads Service, som flytter ind i kommunens store erhvervspark ved afkørsel 43. Virksomheden er glade for den nye placering tæt på motorvejen og med god plads til alle materialerne.

”Det er skønt med helt nye faciliteter, hvor vi har mere plads til stilladsmateriel og langt mere attraktive forhold for vores dygtige montører. Derudover er erhvervsparkens centrale placering logistisk vigtig for vores betjeningsevne af kunder på både øerne og Sydsjælland”, fortæller afdelingsleder i Dansk Stillads Service Mark Lauersen.

”Det er sjældent at en indflytning fejres med så flot et program, og jeg glæder mig til at deltage i festlighederne. Måske har andre virksomheder lyst til at se området, og jeg tager gerne en snak om mulighederne. Jeg står altid til rådighed for en snak om at finde en grund til en virksomhed eller til en snak om hvordan vi kan gøre forholdene for vores virksomheder endnu bedre” opfordrer formanden for Erhverv og Udviklingsudvalget John Brædder.

Formand for Erhverv og Udviklingsudvalget John Brædder holder tale til Dansk Stillads Service officielle indvielse i de nye lokaler i Business Park Falster fredag den 14. juni kl. 12-15, hvor der også vil være mulighed for at vinde landsholdstrøjer, få en gratis helikoptertur, se motorcykelopvisning, få en udsigtstur op til 60 meter i en kran og meget mere.  

Mere info

Sted: Dansk Stillads Service, Rigavej 6, 4840 Nørre Alslev

Dato: fredag den 14. juni 2024

Tidsrum: 12.00 – 15.00

Tilmelding: www.danskstillads.dk/housewarming

Kontakter

Dansk Stillads Service:
Jens Adamsen
21 34 20 32
jens@victornizer.com

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Ny handleplan for landdistriktsudvikling: forsøgsordning i Eskilstrup10.7.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommune er i gang med at udvikle en ny handleplan for landdistriktsudvikling, der skal give retning til kommunens strategiske arbejde med at fremme udviklingen i landdistrikterne. Samarbejdet omkring landdistriktsudvikling involverer både Center for Teknik & Miljø og Center for Borger & Branding, og målet er at styrke livskvaliteten og borgernes muligheder for at bo og arbejde i landdistrikterne. Derudover lægges der vægt på inddragelse af lokale foreninger, virksomheder og borgere i udviklingsprocessen.

Udvalg genovervejer bevarende lokalplaner for Nysted27.6.2024 11:38:46 CEST | Pressemeddelelse

De to lokalplaner, der gælder for Nysted, er i øjeblikket til politisk genovervejelse. Politisk peger man på, at planerne er for detaljerede og restriktive. En løsning kan være at ændre på administrationsgrundlaget, så borgerne får friere rammer til for eksempel energirenovering. Sagen har netop været på dagsordenen hos Teknik, Klima og Miljøudvalget, og den kommer igen for udvalget til august.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye