Molslinjen A/S

Folkemøde med vildt vokseværk

Del

Folkemødet 2024 på Bornholm bliver større end nogensinde. Færgerne hos Bornholmslinjen er så fyldte i folkemødeugen, at der nu sættes to ekstra afgange ind på de store rejsedage mod Bornholm, onsdag den 12. juni og torsdag den 13. juni.

Folkemødet 2024 er mere populært end nogensinde før. Derfor sættes der to ekstra afgange ind til Bornholm med færgen Hammershus.
Folkemødet 2024 er mere populært end nogensinde før. Derfor sættes der to ekstra afgange ind til Bornholm med færgen Hammershus.

Folkemødet 2024 ser ud til at sprænge alle rammer. Lige nu er færgerne til Bornholm, så fyldte, at der sættes to ekstra afgange ind på den travleste af indrejsedagene til Bornholm, onsdag den 12. juni.

Afgangene bliver med færgen Hammershus klokken 11.30 fra Ystad, mens hurtigfærgen Express 5 sættes ind på en sen afgang fra Ystad klokken 00.20 – altså lige over midnat natten til torsdag.

”Interessen for at komme til Folkemødet har aldrig været større. Vi er små 10 procent over på både biler og passagerer i forhold til sidste år. Derfor sætter vi nu ny kapacitet ind – og nu begynder så et puslespil, hvor vi skal hjælpe hinanden med at få alle med til festen på Bornholm”, siger Molslinjens kommercielle direktør Jesper Skovgaard.

Rejsende til Folkemødet får mulighed for uden omkostninger at flytte deres rejse til de nye afgange, som bliver prissat, så der også kan være penge at spare. Samtidig vil enkelte busafgange med Kombardo Expressen blive flyttet til nye afgange samme dag for at skabe den fornødne plads i passagerområdet og på vogndækket.

Folkemødets direktør, Peter Christiansen hilser de nye afgange meget velkomne:

”Vi ser frem til at byde velkommen til de mange folkemødegæster, som vælger at tage turen til Bornholm for at deltage i Danmarks største demokratifestival”, siger han.

Sidste år var der i Folkemødeugen fra onsdag til søndag i alt 13.663 biler og 58.257 færgepassagerer med frem og tilbage til Bornholm på ruterne Rønne-Ystad og Rønne-Køge.

Kontakter

Om Molslinjen

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab med en flåde på 21 skibe, som årligt transporterer mere end 15 millioner gæster. Med 19 overfarter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen, Samsølinjen og Øresundslinjen forbinder færgerne Danmark, Sverige og Tyskland.

Bornholmslinjen og Molslinjen betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier.

I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1800 medarbejdere.

Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye