Molslinjen A/S

Udsolgt hurtigfærge venter på de jyske fodboldfans

Del

DBU Pokalen skal til Jylland. Så meget ligger fast, når Silkeborg og AGF torsdag mødes i pokalfinalen i Parken. Det ligger også fast, at de jyske fodboldfans skal samme vej - og derfor følger Molslinjens kaptajn med i kampens forløb.

AGF's mulige pokalvindere rejste i forvejen med færgen inden pokalfinalen i morgen aften. Den kamp skal kaptajnen på Molslinjens hurtigfærge også se, og han har lovet at vente, hvis kampen forsinkes.
AGF's mulige pokalvindere rejste i forvejen med færgen inden pokalfinalen i morgen aften. Den kamp skal kaptajnen på Molslinjens hurtigfærge også se, og han har lovet at vente, hvis kampen forsinkes.

Sidste afgang fra Odden Færgehavn torsdag aften er aldeles udsolgt. Jyske fodboldfans – både de glade og de skuffede – skal hjem, når kampen i Parken er overstået og DBU Pokalen overrakt til anføreren for enten Silkeborg eller AGF.

Den sidste færge er flyttet, så den afgår fra Odden klokken 22.15 i stedet for sædvanlige 21.30. Og så er den omdøbt til ”Hjemtur fra Pokalfinale 2024”.

”Klokken 21.30 var lige stramt nok i forhold til at få de mange fans ud af stadion, ud af København og til Odden. Så derfor flyttede vi afgangen og kaldte den en fodboldafgang. Det betød udsolgt ganske hurtigt”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Fodboldkampe i almindelighed og pokalkampe i særdeleshed kan være uforudsigelige. Kampen skal jo have en vinder og pokalen skal løftes af et nyt hold.

”Det betyder, at vores kaptajn ser kampen, som den udfolder sig i Parken. Så skulle der blive tale om forlænget spilletid eller værre, så holder vi færgen i Odden ved kajen, og giver de rejsende muligheden for at nå frem efter kampen”, siger Jesper Skovgaard.

På den sidste færge er der mandet helt op med besætningsmedlemmer, så de mange fans kan falde ned efter kampen med både mad og drikke på deres tur hjem til Jylland.

Kontakter

Om Molslinjen

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab med en flåde på 21 skibe, som årligt transporterer mere end 15 millioner gæster. Med 19 overfarter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen, Samsølinjen og Øresundslinjen forbinder færgerne Danmark, Sverige og Tyskland.

Bornholmslinjen og Molslinjen betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier.

I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1800 medarbejdere.

Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye