Næstved Bibliotek og Borgerservice

Farverige og abstrakte malerier fyldt med glæde

Del

Fra mandag den 3. juni til torsdag den 1. august udstiller den lokale billedkunstner Käte Bruun Jacobsen et udvalg af sine malerier på Glumsø Bibliotek.

Nogle malerier er dynamiske andre mere rolige og harmoniske.
Nogle malerier er dynamiske andre mere rolige og harmoniske. Credit: Käte Bruun Jacobsen

Käte Bruun Jacobsen maler intuitivt, farverigt og abstrakt. Hun er eksperimenterende og kan godt lide variationer i farvevalg, stilarter og teknikker. Nogle malerier er dynamiske andre mere rolige og harmoniske.

- Det har altid været det abstrakte, der har tiltrukket mig mest. Malerier man kan gå på opdagelse i efter stemninger, figurer, mønstre eller sammenhænge. Og der må også gerne være noget med kant. Noget der vækker lidt undren, udtaler Käte Bruun Jacobsen.

Malerierne udvikler sig undervejs  

Idéerne til malerierne kommer oftest intuitivt med rig mulighed for, at malerierne udvikler sig undervejs i processen. Det er vigtigt for Käte Bruun Jacobsen at holde fast i det positive og glædesfyldte i livet. Også når det er svært. Og den glæde vil hun gerne være med til at formidle gennem sine værker.

Udstillingen på Glumsø Bibliotek kan ses i bibliotekets åbningstid.

Se mere på: Instagram: colours_by_bruun

Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye