Cupio

Ny startup bruger kunstig intelligens til at skabe tusindsvis af gratis opskrifter

Del

Frederik Olesen og Christian Hartvig, de to unge iværksættere bag den populære ønskeliste-app Cupio, der automatisk finder de bedste priser på over 2,6 millioner produkter fra mere end 1.600 brands og butikker som Nike, Sephora og Samsung, og som på kort tid har fået mere end 10.000 downloads, lancerer nu deres seneste projekt: Chefit, et nyt digitalt madunivers. Deres mission? At ændre måden, du tænker på madlavning.

De to stiftere af det digitale madunivers Chefit, Frederik Olesen og Christian Hartvig.
Frederik Olesen (tv) og Christian Hartvig (th) lancerer deres nyeste eventyr: Chefit, et madunivers bygget på avanceret kunstig intelligens.

Madlavning skal være sjovt og ikke en pligt

"Vi tror på, at madlavning skal være sjovt og ikke bare endnu en ting på din to-do-liste. Når du nyder at lave mad, har du også tendens til at lave sundere, mere velsmagende og ikke mindst mere varierede måltider - noget vi mener er helt centralt for et godt liv," siger Frederik Olesen.

Christian Hartvig tilføjer: "Madlavning handler i virkeligheden ikke kun om at lave mad; det handler om at tage vare på os selv og dem der står os nært. Sådan helt grundlæggende, så handler det om at skabe næring til både vores krop og sjæl.”

Til at føre deres vision ud i livet, benytter Frederik og Christian sig af avanceret kunstig intelligens.

Kollage%20af%20madbilleder%20fra%20det%20digitale%20madunivers%20Chefit%2C%20skabt%20af%20kunstig%20intelligens.
Alt Chefits indhold, fra opskrifter til billeder og professionelle tips og tricks, er skabt af avanceret kunstig intelligens.

En personlig køkkenassistent bygget på kunstig intelligens

Frederik og Christian har allerede lanceret Chefit som en reklamefri hjemmeside med tusindvis af gratis opskrifter, appetitlige billeder og professionelle tips og tricks, skabt af avanceret kunstig intelligens. Snart følger deres app, der udover at tilbyde det samme som hjemmesiden, også kommer til at tilbyde personlige måltidsplaner baseret på individuelle diæter, allergier og personlige præferencer - alt sammen koblet op mod automatisk genererede indkøbslister, baseret på ens måltidsplaner, så man aldrig mere skal bekymre sig, om man nu har husket det hele, når man står i supermarkedet.

Designet med fokus på hverdagskokke, er Chefits mål at blive en personlig køkkenassistent, der ved hjælp af kunstig intelligens forenkler og gør madlavning sjovere for både travle forældre, singler og madentusiaster.

"Vores mål er at få flere til at nyde sunde og lækre måltider" forklarer Frederik Olesen. "Chefit handler ikke om hverken strenge diæter eller ambitiøse fitnessmål; det handler om balance, og om at nyde en sund, velsmagende og varieret kost uden alt besværet."

iPhones%20p%E5%20en%20lille%20baggrund%2C%20og%20med%20sk%E6rmbilleder%20fra%20den%20kommende%20Chefit%20m%E5ltidsplan-app.
Den kommende Chefit-app giver dig ikke kun adgang til tusindvis af opskrifter; den genererer også måltidsplaner tilpasset til din diæt, allergier og livsstil. Plus, den opretter indkøbslister for dig og fungerer som din helt egen køkkenassistent med professionelle tips og tricks til din madlavning.

Mindsker madspild, en opskrift ad gangen

Ud over at forbedre din oplevelse i køkkenet, tager Chefit fat i et globalt voksende problem omkring madspild. Studier viser, at op mod 40% af al mad, der købes af amerikanske husholdninger, går til spilde (kilde: USDA).

Ved at tilbyde skræddersyede måltidsplaner og auto-genererede indkøbslister sørger den kommende Chefit app for, at brugerne kun køber de nødvendige ingredienser, hvilket kraftigt reducerer mængden af madspild - til glæde for både pengepung og miljøet.
"At skære ned på dit madspild er ikke kun godt for miljøet; det giver også rigtig god mening rent økonomisk," påpeger Christian Hartvig. "Ved at undgå unødvendige køb, kommer vores brugere hurtigt til at spare hundredvis, hvis ikke ligefrem tusindvis af kroner om året. Det er en win-win situation."

Læs mere om, hvordan kunstig intelligens kan vær med til at forbedre din madoplevelse, besøg www.chefit.app.

Nøgleord

Kontakter

Om Chefit

Chefit, grundlagt af de to unge iværksættere Frederik Olesen og Christian Hartvig, der i forvejen står bag ønskeliste-appen Cupio, bruger avanceret kunstig intelligens til at skabe tusindsvis af gratis opskrifter. Chefit kommende app kommer desuden til at tilbyde personlige måltidsplaner og automatisk genererede indkøbslister, alt sammen designet til at gøre madlavning enkel og sjov.

For mere information, besøg https://www.chefit.app/press/about

Om Cupio

Cupio er en ny dansk ønskeliste-app skabt af barndomsvennerne Christian Hartvig (32) og Frederik Olesen (29). Cupio adskiller sig fra andre ønskeliste-apps ved automatisk at finde de billigste priser på ens ønsker, hvilket i gennemsnit sparer Cupios brugere 20% på gavekøb.

Cupio samarbejder med over 1.500 butikker og fremmer bæredygtigt forbrug ved at reducere returvarer. Tusindvis af danskere har allerede hentet Cupio, der topper App Store som den højest ratede ønskeliste app.

Læs mere på www.cupio.app/da

Følg pressemeddelelser fra Cupio

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cupio

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye