Cupio

Cupio styrker bånd til populære brands med nyt fordelsprogram

Del

Ønskeliste-appen Cupio, åbner med sit nye fordelsprogram døren til eksklusive rabatter fra kendte mærker.

Billede af en iPhone liggende på en stol. På skærmen ses et skærmbillede fra ønskeliste appen Cupio med forskellige rabatkoder.
Ønskeliste appen Cupio, der allerede er blevet hentet af flere tusinde danskere, lancerer sit nye fordelsprogram, der lukker op for eksklusive rabatter fra kendte mærker.

Cupio, Danmarks nye ønskeliste-app, har for nylig lanceret sit nye fordelsprogram. Appen, der allerede hjælper sine brugere med at sammenligne priser på mere end 2,6 millioner produkter og opnå gennemsnitlige besparelser på 20% per ønske, ønsker at styrke båndene mellem brugerne og de populære brands og butikker.

Cupios nye fordelsprogram giver brugerne mulighed for at optjene point ved at invitere familie venner og bekendte ind i appen. Disse point kan derefter bruges til at låse op for eksklusive rabatkoder fra et udvalg af Cupios partnere, herunder velkendte mærker som KitchenAid, Spartoo og Babyshop.com. Som en ekstra fordel bliver hvert optjent point også vekslet til en lodseddel, hvilket giver brugerne chancen for at deltage i et spændende månedligt lotteri med præmier fra mere end 1.500 af Cupios samarbejdspartnere.

En central del af Cupios nye strategi er at belønne tidlige brugere for deres engagement i appen. Interne data fra Cupio viser, at hver ny bruger i gennemsnit tiltrækker 3-4 yderligere brugere til appen ved blot at dele deres ønskeliste. Cupio håber der, at det nye fordelsprogram vil styrke denne tendens yderligere og være med til at skabe en positiv fællesskabsdynamik blandt brugerne.

Cupio er grundlagt af Christian Hartvig (32) og Frederik Olesen (29), der stadigvæk driver virksomheden alene ved siden af deres normale fuldtidsjobs og uden ekstern finansiering.

Nøgleord

Kontakter

Om Cupio

Cupio er en ny dansk ønskeliste-app skabt af barndomsvennerne Christian Hartvig (32) og Frederik Olesen (29). Cupio adskiller sig fra andre ønskeliste-apps ved automatisk at finde de billigste priser på ens ønsker, hvilket i gennemsnit sparer Cupios brugere 20% på gavekøb.

Cupio samarbejder med over 1.500 butikker og fremmer bæredygtigt forbrug ved at reducere returvarer. Tusindvis af danskere har allerede hentet Cupio, der topper App Store som den højest ratede ønskeliste app.

Læs mere på www.cupio.app/da

Følg pressemeddelelser fra Cupio

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cupio

Ny startup bruger kunstig intelligens til at skabe tusindsvis af gratis opskrifter23.5.2024 10:39:56 CEST | Pressemeddelelse

Frederik Olesen og Christian Hartvig, de to unge iværksættere bag den populære ønskeliste-app Cupio, der automatisk finder de bedste priser på over 2,6 millioner produkter fra mere end 1.600 brands og butikker som Nike, Sephora og Samsung, og som på kort tid har fået mere end 10.000 downloads, lancerer nu deres seneste projekt: Chefit, et nyt digitalt madunivers. Deres mission? At ændre måden, du tænker på madlavning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye