Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden lancerer guide til virksomheder om salg af velfærdsteknologi til det kommunale marked

Del

Guiden, 'KOM INDENFOR! - Velfærdsteknologivirksomhedens guide til det kommunale marked', skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få foden indenfor hos kommunerne med salg af velfærdsteknologi.

Velkommen til Sundkøbing Kommune med 45.000 borgere, over 4.000 ansatte og et årligt budget på omkring 4 milliarder kroner – hvoraf en stor del går til indkøb af digitale velfærdsløsninger. Sundkøbing er en fiktiv kommune og omdrejningspunktet for guiden 'KOM INDENFOR! - Velfærdsteknologivirksomhedens guide til det kommunale marked'. Her kan læserne møde bl.a. velfærdsteknologikonsulenten, lederen af plejecentret, it-chefen og mange andre. Men hvem er det, der træffer beslutningerne om indkøb af velfærdsteknologi – og hvornår er det bedst at arrangere et møde?

Guiden ser nærmere på, hvilken type virksomhed en kommune er, og hvordan organisationen er bygget op i de administrative og politiske lag, den går i dybden med økonomien, dvs. hvordan en kommune administrerer sine penge, og hvordan budget-årshjulet ser ud – og hvornår på året det er strategisk klogt at lægge sine salgsindsatser.

Endelig handler guiden om de mennesker, der bidrager til at træffe beslutninger om, hvorvidt man kan blive en kommunal leverandør. Guiden beskriver seks jobfunktioner og deres tankegang og rationaler for at hjælpe – eller afvise – velfærdsteknologiske virksomheder, der banker på døren i en meget travl hverdag.

”Vi håber med guiden at gøre det mere gennemskueligt for små og mellemstore virksomheder, hvordan en kommune fungerer, særligt i forhold til indkøbsprocesserne. Mange tror, at det er lige så sømløst at sælge ind til en kommune, som det er til en privat virksomhed, men det er det ikke. Men har man først fået foden indenfor hos en kommune med sin velfærdsløsning, er der udsigt til en potentiel langvarig relation og skalering af løsningen til andre kommuner og regioner,” forklarer Christian Brix.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om Erhvervshus Hovedstaden

I Erhvervshus Hovedstaden hjælper vi hvert år mere end 5.000 små- og mellemstore virksomheder med at skabe vækst og styrke deres udviklingspotentiale gennem uvildig sparring, specialiseret vejledning, workshops og programforløb. Vi hjælper virksomhederne med omstilling inden for fx bæredygtighed, internationalisering, digitalisering og innovation, som er nødvendig for at styrke deres konkurrenceevne og forretningsmuligheder både lokalt og globalt. Læs mere på www.ehhs.dk 

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye