Elgiganten A/S

Elgiganten træder ind på markedet for salg af brugte hårde-hvidevarer

Del

For bare få måneder siden lancerede Elgiganten Ny Start – et koncept, der indtil i dag har dækket over salg af brugte telefoner. Nu er elektronikkæden klar til at udvide med salg af bruge hårde-hvidevarer. 

Elgiganten sælger brugte hårde-hvidevarer online
Elgiganten sælger brugte hårde-hvidevarer online

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten er begejstret:

”Vi har oplevet en stigende interesse for ”grønnere alternativer” fra vores kunder. Både produkter, der kan repareres samt brugt elektronik og hårde-hvidevarer har været efterspurgt. Derfor er det kun naturligt at efterkomme denne efterspørgsel. Men også fordi vi mener, at det er det rigtige at gøre. Kloden er ved at løbe tør for sparsomme ressourcer og som markedsleder, har vi derfor et ansvar for at indsamle, genanvende og reparere, hvad vi kan.”    

Med en årlig indsamling af mere end 30.000 tons elektronikskrot på koncernniveau, er Elgiganten den største aktør indenfor elektronikaffald i Norden. Alle kasserede produkter som indsamles, bliver enten sat i stand igen, genanvendt eller genbrugt. Men meget gammel elektronik ligger fortsat og samler støv i danskernes skuffer og skabe. Noget Peder Stedal håber vil ændre sig:

”Alle kunder kan komme forbi vores varehuse og indlevere udtjent elektronik, hvad end det er et TV, en laptop eller en telefon. Det behøver end ikke at være købt i Elgiganten. Med vores gode erfaring, rutiner og processer står vi klar til at tage imod al elektronik og sikre, at produkterne enten får nyt liv, bliver genbrugt eller genanvendt i nye produkter.”

Nyt liv til hårde-hvidevarer - med garanti

De hårde-hvidevarer som sælges brugt, kommer blandt andet fra Elgigantens egen indsamling af elektronikaffald, som hentes af samarbejdspartneren Recirk. Produkterne repareres, nulstilles, testes og rengøres før de sættes til salg online. De kan endda leveres til døren og kommer alle med to års garanti.

Kunder skal føle sig trygge ved at købe brugt, mener Peder Stedal:

”Som markedsleder har Elgiganten et stort ansvar, og vi arbejder derfor målrettet for at gøre det lettere for vores kunder at træffe mere bæredygtige valg ved at fremme produkter med lang levetid, tilbyde reparation og mulighed for at indlevere elektronikskrot til genanvendelse. Vi er derfor meget tilfredse med vores nyeste skud på stammen, der giver vores kunder endnu flere muligheder for at købe brugte produkter online. Endda med to års garanti, som gør det både enkelt og mere trygt. Det er jeg sikker på, at vores kunder vil værdsætte.”

Nøgleord

Billeder

Elgiganten sælger brugte hårde-hvidevarer online
Elgiganten sælger brugte hårde-hvidevarer online
Download

Links

Om Elgiganten

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde-hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på knap 50 varehuse landet over samt en af landets største webshops: Elgiganten.dk

Fra brug-og-smid-væk til cirkulær økonomi
Elektronikbranchen er under forandring og vi er ved at løbe tør for de materialer, der indgår i produktionen af ny teknologi. For planeten betyder det tabte ressourcer – for branchen er det et spørgsmål om at overleve: Hvis vi skal have produkter at sælge i morgen, skal vi reparere og genbruge den elektronik, vi sælger i dag. Det er derfor Elgigantens opgave at fremhæve de produkter med lavest energiforbrug og produkter, som påvirker miljøet mindst muligt – og hjælpe kunder med at træffe oplyste valg, så produkter opdateres, opgradere og repareres frem for at blive smidt i skraldespanden. Og når produkterne ikke kan anvendes mere, skal de genbruges.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der består af i alt 427 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 m2 store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Elgiganten bliver eneforhandler af ny ŌURA ’smart ring’14.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ouraringen kan nu købes i Elgiganten i Danmark, Norge, Finland og Sverige ŌURA, selskabet bag den nye ’smart ring’, der giver sin ejer personlige helbredsoplysninger og - indsigt, annoncerede i dag udvidelsen af sit forretningsområde til de nordiske lande i samarbejde med Elgiganten. Fra og med denne uge kan Ouraringen, både Heritage og Horizon styles, købes i Danmark, Norge, Sverige og Finland såvel som online.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye