Fuse Communication ApS

Waoo og TDC NET i stor aftale: Udvider dækningen på Sjælland i nyt partnerskab

Del

Over en halv million husstande får nu mulighed for at vælge Waoo. En ny aftale med TDC NET, som bringer Waoo internet og TV fordelt i hele Danmark – med en overvægt i Hovedstadsregionen. Det betyder samtidig, at udfordreren Waoo runder 2,4 millioner husstande i hele landet. Det bringer branchens tredje største tv- og internetselskab tættere på dets mål om at blive landsdækkende.

Efter en ny stor aftale med TDC NET er TV-og internetudbyder Waoo tættere på at blive landsdækkende.
Efter en ny stor aftale med TDC NET er TV-og internetudbyder Waoo tættere på at blive landsdækkende. Waoo

Med kun få områder tilbage for at opnå fuld dækning i Danmark, er Waoo godt på vej til at realisere visionen om at farve hele Danmark orange. Administrerende direktør Brian Lønroth fortæller, at målet om at blive landsdækkende er første skridt i at sikre de danske forbrugere konkurrencedygtigt internet via fiber og tv, hvor vi investerer massivt i produktudviklingen, baseret på kundernes feedback og internationale trends.

"Partnerskabet med TDC NET er et stort skridt på vores mission om at give alle danskere mulighed for at vælge pålideligt tv og internet til konkurrencedygtige priser. Der er mere end nogensinde brug for Waoo som udfordreren på markedet. Vi er kendt for at sætte kunden i fokus – ikke blot af navn, men af gavn,” siger Brian Lønroth, administrerende direktør hos Waoo og fortsætter:

”Det er en enorm drivkraft for os konstant at holde os selv og ikke mindst branchen på tæerne, og Waoo er kåret af kunderne som Danmarks bedste internetselskab tolv år i træk via den uafhængige virksomhed Loyality Group. I takt med, at Waoo bliver tilgængelig for endnu flere danskere, bliver den vision blot endnu vigtigere. Vi vil vise danskerne, præcis hvad de bør kunne forvente. Derfor er vi også stolte af at være den eneste tv- og internetudbyder med en Trustpilotscore på 4,8 ud af 5."

Waoo: Vigtig aftale med TDC NET

”Hos TDC NET er vi glade for at kunne byde Waoo velkommen på vores stærke fibernetværk, og vi ser meget frem til samarbejdet. Vi er stolte af, at Waoo vælger os og ser det som bevis på, at vi leverer forbindelser af højeste kvalitet. Waoos kunder kan se frem til lynhurtig adgang og høj stabilitet, når de vil tilgå de internet- og tvprodukter, som Waoo tilbyder, siger TDC NET’s kommerciel direktør, Robert Dogonowski og fortsætter:

”År for år fortsætter vi med at udbygge vores fibernet og giver stadig flere husstande muligheden for at tilslutte sig TDC NETs netværk. Sidste år kunne næsten 100.000 flere husstande koble sig på vores lynhurtige datamotorvej, og planerne er lige så ambitiøse for 2024 og årene frem. Med Waoo får vi en samarbejdpartner, der kan være med til at sikre øget aktivering og brug af den infrastruktur, vi bygger.”

Waoo kører netop nu kampagner med skarpe priser. Læs mere her:

waoo.dk/tdc

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Eivind Kolding bliver formand: Nyt kapitel for Franklys vækstambition29.2.2024 11:52:27 CET | Pressemeddelelse

Frankly har på kort tid etableret internationalt fodfæste, og som næste skridt etablerer virksomheden nu en professionel bestyrelse, der markerer endnu et vigtigt skridt i den internationale vækststrategi. Det er den tidligere CEO for Danske Bank og Mærsk Line, Eivind Kolding, der bliver bestyrelsesformand, mens Tine Kaspersen, CEO for Dinesen og tidligere COO for Bjarke Ingels Group, tiltræder som bestyrelsesmedlem. De skal sammen med partnerkredsen styrke Frankly i at accelerere positionen på det globale B2B-marked.

WAOO: Nu er vi tilbage i Trekantområdet12.2.2024 08:05:07 CET | Pressemeddelelse

Knap er 2024 i gang, før Waoo kan annoncere, at TV- og internetleverandøren nu er tilbage i Trekantområdet via EWIIs fiberinfrastruktur. Jesper Antoni Nicolaisen, der er chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen, glæder sig over, at aftalen er faldet på plads med Waoo. Det bringer EWII op på 11 udbydere, og administrerende direktør for Waoo, Brian Lønroth ser frem til igen at kunne udfordre konkurrenterne på kvalitet og Waoos prisvindende kundeoplevelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye