Fuse Communication ApS

Waoo udvider TV-universet med DR’s TVA Live

Del

Waoo lancerer DR’s nyhedstilbud TVA Live i Waoo TV-universet. TVA Live, som vil blive en integreret del af Waoos TV-platforme, tilbyder de nyeste nyheder døgnet rundt.

Waoo lancerer DR’s nyhedstilbud TVA Live i Waoo TV-universet den 22. august. TVA Live, som vil blive en integreret del af Waoos TV-platforme, tilbyder de nyeste nyheder døgnet rundt.
Waoo lancerer DR’s nyhedstilbud TVA Live i Waoo TV-universet den 22. august. TVA Live, som vil blive en integreret del af Waoos TV-platforme, tilbyder de nyeste nyheder døgnet rundt. Danmarks Radio

Nyhedskanaler er i stigende grad blevet en central kilde til information for mange, i takt med at både globale og nationale begivenheder udvikler sig hurtigere end nogensinde. Med lanceringen af TVA Live kan Waoo nu tilbyde sine kunder et værdifuldt supplement til den øvrige nyhedsdækning døgnet rundt. 

"Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere TVA Live som en del af vores TV-udbud. TVA Live er et stærkt supplement til vores øvrige nyhedstilbud, som vil gøre det muligt for vores kunder altid at kunne få et aktuelt nyhedsoverblik og være opdateret på de vigtigste begivenheder, mens de sker," udtaler Keld Petersen, chef for udvikling af TV i Waoo.

TVA vil være tilgængelig på samtlige Waoo TV-platforme, herunder IPTV, TV Go og DVB-C, og vil indgå i TV-pakkerne Lille, Favorit, Stor samt Frit Valg-pakken 'Public Service'. Vi kan med glæde meddele, at der i forbindelse med lanceringen ikke vil være nogen ændringer i afregningen for de nævnte pakker.

Fakta: 

Kanalen lanceres den 22. august 2024 og placeres efter DR2 på IPTV/OTT og som kanal nr. 13 på DVB-C.

For kunder med favoritlister på IPTV/OTT vil det være nødvendigt selv at tilføje TVA til favoritlisten. DVB-C kunder vil i de fleste tilfælde opleve, at kanalen automatisk bliver tilgængelig på 234MHz. Skulle det ikke ske, vil en kanalsøgning være påkrævet.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Waoo og TDC NET i stor aftale: Udvider dækningen på Sjælland i nyt partnerskab11.4.2024 13:04:15 CEST | Pressemeddelelse

Over en halv million husstande får nu mulighed for at vælge Waoo. En ny aftale med TDC NET, som bringer Waoo internet og TV fordelt i hele Danmark – med en overvægt i Hovedstadsregionen. Det betyder samtidig, at udfordreren Waoo runder 2,4 millioner husstande i hele landet. Det bringer branchens tredje største tv- og internetselskab tættere på dets mål om at blive landsdækkende.

Eivind Kolding bliver formand: Nyt kapitel for Franklys vækstambition29.2.2024 11:52:27 CET | Pressemeddelelse

Frankly har på kort tid etableret internationalt fodfæste, og som næste skridt etablerer virksomheden nu en professionel bestyrelse, der markerer endnu et vigtigt skridt i den internationale vækststrategi. Det er den tidligere CEO for Danske Bank og Mærsk Line, Eivind Kolding, der bliver bestyrelsesformand, mens Tine Kaspersen, CEO for Dinesen og tidligere COO for Bjarke Ingels Group, tiltræder som bestyrelsesmedlem. De skal sammen med partnerkredsen styrke Frankly i at accelerere positionen på det globale B2B-marked.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye