7-Eleven Danmark

7-Eleven færdiggør offensiv i Københavns Lufthavn

Del

I dag slog 7-Eleven dørene op for en ny butik i Københavns Lufthavn. Det er samtidig sidste led i en offensiv for convenience-kæden, som nu har hele 11 butikker, en café og 89 selvbetjeningsautomater godt fordelt over hele lufthavnen. ”Resultaterne i CPH kan bane vej for nye initiativer andre steder i landet,” siger Jesper Østergaard, CEO i 7-Eleven Danmark.

I dag slog 7-Eleven dørene op for en ny butik i Københavns Lufthavns Terminal 3. Dermed satte Danmarks største convenience-kæde samtidig punktum for en stor offensiv i CPH over de seneste år, hvor 7-Eleven vandt et stort udbud i lufthavnen. Med dagens åbning har 7-Eleven nu 11 butikker, en café og 89 selvbetjeningsautomater godt fordelt over hele lufthavnen. Det gør Københavns Lufthavn til den lufthavn i verden med flest 7-Eleven-butikker.

Da Københavns Lufthavn dengang offentliggjorde 7-Eleven som vinder af udbuddet, kaldte Michael Clausen, Sr. Director Sales & Negotiations i Københavns Lufthavn, kontrakten med 7-Eleven for det rette match:

“I CPH arbejder vi hver dag på at blive bedre. Vi skal sørge for oplevelser i verdensklasse - uanset om de rejsende spiser på en af restauranterne eller shopper i de mange lokale og internationale butikker. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med 7-Eleven, som er et stærkt brand med internationalt afsæt og lokal ekspertise,” sagde Michael Clausen. 

I dag, to år efter, er det en stolt Jesper Østergaard, CEO for 7-Eleven Danmark, der kan sætte punktum for offensiven:

”Det er vigtigt for 7-Eleven at kunne servicere vores kunder i alle situationer uanset hvor i landet, de er. Også når de skal ud at rejse. Derfor er jeg stolt over, på vegne af hele 7-Eleven-teamet, at vi nu driver 11 7-Eleven-butikker, en café og 89 7-Eleven GO-selvbetjeningsautomater – alle sammen godt fordelt over hele lufthavnen til glæde for vores kunder. Vi er meget glade for at være en del af Københavns Lufthavns udvikling og ser frem til at servicere en masse rejsende. På de korte flyruter er der ofte ingen eller begrænset mulighed for fx at købe mad, hvilket vi med vores butikker på ’airside’ kan hjælpe med i form af frisk og grøn mad kombineret med vores klassiske sortiment. Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen inden for,” siger Jesper Østergaard.

Markant er særligt den største af de tre nye 7-Eleven Read & Fly-butikker, som ligger umiddelbart efter Tax-Free-området. Denne er tidligere drevet af en anden aktør og karakteriseres som Danmarks største boghandel målt på omsætning. Samtidig bliver det sandsynligvis den første 7-Eleven-butik i verden, hvor der drives boghandel. I alt har 7-Eleven tre Read & Fly-butikker i lufthavnen. 

Resultaterne i CPH kan bane vej for nye initiativer andre steder i landet
I forbindelse med offensiven i Københavns Lufthavn kan 7-Elevens kunder for første gang prøve at købe de kendte varer i convenience-kædens 89 selvbetjeningsautomater, som er godt og relevant fordelt i hele lufthavnen.

”Vi ved, at vores kunder sætter pris på servicen i vores ’normale’ butikker. Nu ser vi frem til for første gang at kunne tilbyde kunderne selvbetjeningsløsninger, når de handler hos os. Der er ingen tvivl om, at netop selvbetjeningsautomater vil kunne give os nogle muligheder for at servicere kunderne på steder rundt om i landet, hvor der ellers ikke ville være grundlag for at åbne en ’normal’ butik. Derfor er det selvfølgelig noget, som vi har appetit på at udbrede til andre steder,” siger Jesper Østergaard. 

Om 7-Eleven i Københavns Lufthavn
7-Eleven vandt i 2022 et stort udbud om at fordoble antallet af butikker og etablere hele 89 selvbetjeningsmaskiner i Københavns Lufthavn, hvor convenience-kæden har haft butikker i terminalerne siden 2005. I dag har 7-Eleven 11 butikker, en café og 89 selvbetjeningsautomater godt fordelt over hele lufthavnen. Det gør Københavns Lufthavn til den lufthavn i verden med flest 7-Eleven-butikker.

Om 7-Eleven

  • 7-Elevens købmænd er selvstændige og driver selv deres butikker som franchisetagere. Købmændene på togstationerne er ansat af DSB. 
  • 7-Eleven Danmark drives af Reitan Convenience Danmark.
  • Reitan Convenience Danmark er en del af Reitan Retail, som tilsammen udgøres af bl.a. Rema 1000 Danmark, Rema 1000 Norge og Uno-X Mobility.
  • 7-Eleven er en del af den norske familieejede Reitangruppen, hvis overordnede vision er at blive kendt som det mest værdidrevne selskab. Reitan er til stede i syv lande i Norden og Baltikum og omfatter tre forretningsområder: Reitan Retail, Reitan Ejendomme og Reitan Kapital.

Kontakter

Billeder

7-Eleven Read & FLY CPH
7-Eleven Read & FLY CPH
Download

Følg pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

7-Eleven vinder pris ved Danish Cyber Security Awards 202411.3.2024 11:39:19 CET | Pressemeddelelse

7-Eleven vandt ’Åbenhedsprisen’ ved Danish Cyber Security Awards 2024, som løb af stablen torsdag aften. Det var første gang, at Cyber Security Awards blev afholdt. Awardshowet var en del af TDC Erhvervs Cyber Security Dag, der blev arrangeret i samarbejde med IT-Branchen, Dansk Erhverv og CISCO. Dagen havde til formål at hjælpe danske virksomheder med at styrke deres cybersikkerhed ved at give dem et indblik i det aktuelle trusselbillede, hackernes metoder, konkrete værktøjer og cybersikkerhed i fremtiden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye