Fuse Communication ApS

Kæmper for kræftpatienters hår under kemoterapi: Rapunzel ApS får ny investor:

Del

Rapunzel ApS annoncerer med stor glæde, at Patrick Sorrentino, der er et kendt navn i IT-branchen, nu er en del af teamet som aktiv investor. Dette samarbejde markerer et vigtigt skridt i virksomhedens mission om at være en førende aktør i branchen med fokus på at bevare hår for patienter, der gennemgår kemoterapi. 

Camilla Fielsøe van Dijk, Anette Paisol og Patrick Sorrentino
Camilla Fielsøe van Dijk, Anette Paisol og Patrick Sorrentino pressefoto

Patrick kommer med omfattende erfaring inden for forretningsudvikling og IT, og specifikt indenfor sundheds IT og sundhedsområdet, og vil bidrage aktivt til at optimere virksomhedens processer og digitale setup. Hans personlige motivation for at involvere sig i Rapunzel ApS er dybt rodfæstet i egne oplevelser med kræft tæt inde på livet.

"I dag markerer en milepæl i Rapunzels historie. Med Patricks investering og ekspertise er vi endnu bedre rustede til at fortsætte vores arbejde med at støtte endnu flere kvinder – og mænd – der kæmper mod kræft, og som får mulighed for at opleve den livskvalitet, det giver, ikke kun at blive forbundet med en meget alvorlig sygdom. Hans personlige engagement og indsigt i vores mission gør ham til en uvurderlig del af vores team, og vi er klar til at tage kampen op mod de fordomme og tabuer som hårtab, under sygdom, bringer med sig," siger Camilla Fielsøe van Dijk og Anette Paisol, stiftere af Rapunzel ApS.

Patrick Sorrentino siger om partnerskabet: "At blive en del af Rapunzel ApS er en ære. At se den forskel, Camilla og Anette gør for mennesker, som er ramt af kræft, er allerede dybt inspirerende. Deres passion og dedikation til at bevare patienters hår under kemobehandlinger har givet mig mulighed for at foretage en utrolig meningsfyldt investering. Jeg ser frem til at bidrage til missionen og hjælpe med at gøre en forskel i så mange menneskers liv som muligt."

Rapunzel ApS tilbyder kølehætteløsninger til personer, der er berørt af kræft, med det mål at bevare deres hår. Målet er at give patienterne mulighed for at fastholde egen hele identitet og styrke under behandlingen, og dermed bidrage til at øge livskvaliteten gennem et vanskeligt sygdomsforløb. Med tilføjelsen af Patrick til teamet, er virksomheden klar til at tage næste skridt i sin udvikling med henblik på at kunne tilbyde flere et hjælpemiddel inden man begynder sin kemoterapi. 

Patrick Sorrentino er M.Sc. fra DTU, Medstifter af Peak Consulting Group A/S, der for nylig fusionerede med Emagine. Han er desuden bestyrelsesmedlem i Atlab, bestyrelsesformand i Tasklet Factory, og advisory board memeber for Honestus & Partners.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Camilla Fielsøe van Dijk, Anette Paisol og Patrick Sorrentino
Camilla Fielsøe van Dijk, Anette Paisol og Patrick Sorrentino
Download
Stiftere og ejerkreds i Rapunzel ApS
Stiftere og ejerkreds i Rapunzel ApS
Download

Links

Om Rapunzel ApS:

Rapunzel ApS er dedikeret til at støtte personer, der gennemgår kemoterapi, med en kølehætte som hjælpemiddel og vejledning til at bevare deres hår. Rapunzel ApS arbejder for at forbedre livskvaliteten for kræftpatienter. Virksomheden er stiftet af Anette Paisol og Camilla Fielsøe van Dijk, der begge har haft brystkræft. 

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Waoo og TDC NET i stor aftale: Udvider dækningen på Sjælland i nyt partnerskab11.4.2024 13:04:15 CEST | Pressemeddelelse

Over en halv million husstande får nu mulighed for at vælge Waoo. En ny aftale med TDC NET, som bringer Waoo internet og TV fordelt i hele Danmark – med en overvægt i Hovedstadsregionen. Det betyder samtidig, at udfordreren Waoo runder 2,4 millioner husstande i hele landet. Det bringer branchens tredje største tv- og internetselskab tættere på dets mål om at blive landsdækkende.

Eivind Kolding bliver formand: Nyt kapitel for Franklys vækstambition29.2.2024 11:52:27 CET | Pressemeddelelse

Frankly har på kort tid etableret internationalt fodfæste, og som næste skridt etablerer virksomheden nu en professionel bestyrelse, der markerer endnu et vigtigt skridt i den internationale vækststrategi. Det er den tidligere CEO for Danske Bank og Mærsk Line, Eivind Kolding, der bliver bestyrelsesformand, mens Tine Kaspersen, CEO for Dinesen og tidligere COO for Bjarke Ingels Group, tiltræder som bestyrelsesmedlem. De skal sammen med partnerkredsen styrke Frankly i at accelerere positionen på det globale B2B-marked.

WAOO: Nu er vi tilbage i Trekantområdet12.2.2024 08:05:07 CET | Pressemeddelelse

Knap er 2024 i gang, før Waoo kan annoncere, at TV- og internetleverandøren nu er tilbage i Trekantområdet via EWIIs fiberinfrastruktur. Jesper Antoni Nicolaisen, der er chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen, glæder sig over, at aftalen er faldet på plads med Waoo. Det bringer EWII op på 11 udbydere, og administrerende direktør for Waoo, Brian Lønroth ser frem til igen at kunne udfordre konkurrenterne på kvalitet og Waoos prisvindende kundeoplevelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye