Indeks Retail A/S

Børns Vilkårs Landsindsamling: Bog & idé og Legekæden tager imod tusindvis af indsamlere

Del

Alle landets Bog & idé og Legekæden-butikker er igen i år indleveringssteder, når Børns Vilkår afholder den årlige Landsindsamling søndag den 17. marts. Butikskæderne stiller deres ressourcer til rådighed og tager imod de tusindvis af indsamlere, der nemt kan aflevere indsamlingsbøtterne og få alle bidrag talt op. 

Foto: Jeppe Carlsen

I 2023 var antallet af samtaler med BørneTelefonen og ungerådgivningen HØRT, som Børns Vilkår står bag, rekordhøjt. Tilsammen har de to tilbud haft mere end 63.000 samtaler med børn og unge. Det vidner om, at livet ikke er sorgløst for alle børn og unge i Danmark, og derfor er det vigtigt, at de kan få den hjælp og rådgivning, de har brug for, når de rækker ud.

Det er de flotte resultater fra Børns Vilkårs årlige landsindsamlinger, der gør det muligt at holde BørneTelefonen åbent døgnet rundt, så der altid er kompetente rådgivere klar ved telefonerne, når børn og unge rækker ud til voksne for at få den nødvendige hjælp, de har brug for.

Søndag den 17. marts er tusindvis af danskere klar til Børns Vilkårs Landsindsamling 2024 for at hjælpe med at stoppe svigt af børn og unge i Danmark.

Det skal være nemt at være indsamler
For fjerde år i træk stiller Bog & idé og Legekæden sit landsdækkende butiksnet til rådighed og samarbejder med Børns Vilkår om logistikken omkring landsindsamlingen. De tusindvis af indsamlere kan aflevere deres indsamlingsbøtte i en Bog & idé eller Legekæden-butik, her sikrer butikkens medarbejdere, at bidragene bliver talt op og registreret digitalt med det samme.

”Vi har sammen med Børns Vilkår fundet en model, der fungerer, og vores butikker er igen i år klar til at tælle en masse penge op. Det er dejligt at mærke vores mange medarbejderes store dedikation og stolthed omkring landsindsamlingen,” fortæller Marianne Lyngby Pedersen, der er administrerende direktør for Bog & idé og Legekæden.

Børns Vilkår finder også samarbejdet givtigt og vigtigt for, at landsindsamlingen forløber gnidningsfrit for de mange indsamlere. ”Vi er utroligt taknemmelige for, at vi igen i år kan samarbejde med Bog & idé og Legekæden om vores landsindsamling. Samarbejdet giver indsamlerne mulighed for at aflevere deres indsamlingsbøtter mange forskellige steder i landet, og det har stor betydning for, om de kommer afsted på dagen. Det er en imponerende indsats, Bog & idé og Legekædens medarbejdere lægger i opgaven med at tage imod og tælle op,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.


En hjertesag
Hos Bog & idé og Legekæden ønsker man at gøre en forskel for de børn og unge, der dagligt kæmper med forskellige udfordringer, der gør det svært at være barn. ”Børns trivsel er vores hjertesag, og vi er glade for, at vi kan være med til at bidrage til Børns Vilkårs Landsindsamling ved at stille vores ressourcer til rådighed. Det bevirker, at endnu flere af de indsamlere bidrag kan gå til det, som det hele handler om, nemlig børn og unge, der rækker ud efter hjælp,” slutter Marianne Lyngby Pedersen.  

Noter

  • Fra den 17. marts til og med den 23. marts 2024 kan indsamlere fra Børns Vilkårs Landsindsamling aflevere deres indsamlingsbøtter i en Bog & idé eller Legekæden butik inden for normal åbningstid. Som tak for den store indsats, kvitterer Bog & idé og Legekæden med en voucher, der giver 20 procent rabat på næste køb.
  • I 2023 blev der samlet 15,3 millioner kroner ind ved Børns Vilkårs Landsindsamling. Knapt 5.000 indsamlingsbøtter blev modtaget og talt op i Bog & idé og Legekædens butikker.
  • Samarbejdet omkring landsindsamlingen begyndte i 2021, hvor Bog & idé stillede både butiksnet og medarbejdere til rådighed for at tage imod de mange indsamlere. I 2022 blev Legekæden, som er en del af samme kædekontor som Bog & idé, også en del af samarbejdet.

Nøgleord

Kontakter

Marianne Lyngby PedersenAdm. direktørIndeks Retail A/S

Står til rådighed for udtalelser til indslag, interviews, artikler o.l., som har relevans for branchen, vores butikker og vores brand.

Tlf:20235936

Billeder

Links

Indeks Retail A/S

Indeks Retail A/S
Mossvej 2
8700 Horsens

76 75 20 00
https://www.indeksretail.dk

Følg pressemeddelelser fra Indeks Retail A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Indeks Retail A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye