Indeks Retail A/SIndeks Retail A/S

Bog & idé og Legekæden bidrager til Børns Vilkårs rekordindsamling

Del
Børns Vilkår fortsætter i 2023 den flotte stime af rekordindsamlinger til årets Landsindsamling. Medarbejderne i alle landets Bog & idé og Legekæden butikker har budt tusindvis af indsamlere velkommen og talt knap 5.000 indsamlingsbøtter op.
Foto: Jeppe Carlsen
Foto: Jeppe Carlsen

Igen i år satte Bog & idé og Legekæden deres landsdækkende butiksnetværk til rådighed for at afhjælpe logistikken, når tusindvis af indsamlingsbøtter skulle afleveres og optælles. Butikskæderne er efterhånden blevet en fast del af landsindsamlingen til stor glæde for både Børns Vilkår og kæderne selv. ”Vi er stolte af samarbejdet, og vi er glade for, at vi kan stille vores ressourcer til rådighed og dermed bidrage til det vigtige arbejde med at sikre danske børns trivsel,” fortæller adm. direktør i Bog & idé og Legekæden, Marianne Lyngby Pedersen.

Børns Vilkår har netop offentliggjort det flotte resultat fra årets Landsindsamling på 15,1 mio. kroner, hvoraf de 3,3 mio. kroner er indleveret og talt op i en Bog & idé eller Legekæden butik. Rekordresultatet gør det muligt fortsat at drive og udvikle både BørneTelefonen og ungerådgivningen HØRT, så endnu flere børn og unge kan blive mødt af kompetente rådgivere, når de rækker ud efter hjælp.

En model der virker
Det er tredje gang Bog & idé er afleveringssted til landsindsamlingen, mens Legekæden nu har været en del af indsamlingen i to år. ”Vi har i samarbejde med Børns Vilkår fundet en model, der virker og gør det nemt at være indsamler. Samtidig letter det en del af arbejdet for Børns Vilkår, så mest muligt af det indsamlede beløb kan gå til det, det hele handler om, nemlig børns trivsel,” fortæller Marianne Lyngby Pedersen.

Børns Vilkår kunne på indsamlingsdagen fortælle, at landsindsamlingen i år har haft det højeste antal tilmeldte indsamlere nogensinde. Derfor er et landsdækkende netværk af afleveringssteder med til at lette logistikken og gøre det overskueligt at være indsamler. ”Det skal være nemt at aflevere sin indsamlingsbøtte, for det betyder noget for, om man rent faktisk kommer afsted og samler ind på dagen. Vi er meget taknemmelige for den indsats, medarbejderne i Bog & og Legekæden har lagt i opgaven med at tælle op. De har i høj grad bidraget til det flotte indsamlingsresultat,” fortæller direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

Hos Bog & idé og Legekæden har de mange butiksmedarbejdere haft travlt med at tælle pengene op. ”Vi har i vi vores butikker taget imod næsten 5.000 indsamlingsbøtter. Det er en stor tillid, indsamlerne viser, når de vælger at aflevere deres indsamlingsbøtter hos os, og det er dejligt, når vi sammen med kollegaer i detailhandlen kan bidrage positivt til Børns Vilkårs Landsindsamling” slutter Marianne Lyngby Pedersen.

Nøgleord

Kontakter

Marianne Lyngby PedersenAdm. direktørIndeks Retail A/S

Står til rådighed for udtalelser til indslag, interviews, artikler o.l., som har relevans for branchen, vores butikker og vores brand.

Tlf:20235936

Billeder

Foto: Jeppe Carlsen
Foto: Jeppe Carlsen
Download

Links

Information om Indeks Retail A/S

Indeks Retail A/S
Mossvej 2
8700 Horsens

76 75 20 00https://www.indeksretail.dk
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye