Indeks Retail A/SIndeks Retail A/S

Bog & idé og Legekæden byder tusindvis af indsamlere indenfor

Del
Alle landets Bog & idé og Legekæden-butikker bliver igen i år indleveringssteder, når Børns Vilkår afholder den årlige Landsindsamling søndag den 26. marts. Medarbejderne i de mere end 120 landsdækkende butikker stiller sig til rådighed, så det er nemt for de tusindvis af indsamlere at aflevere deres indsamlingsbøtter.
Foto: Jeppe Carlsen
Foto: Jeppe Carlsen

Hver eneste dag er der børn og unge, der oplever svigt fra voksne, som burde passe på dem. Rigtig mange har det foregående år kontaktet BørneTelefonen og ungerådgivningen HØRT for at få den hjælp og rådgivning, de har haft brug for. I 2022 blev det til mere end 60.000 samtaler med børn og unge på BørneTelefonen og ungerådgivningen HØRT, som Børns Vilkår står bag. Takket være flotte indsamlingsresultater ved de foregående Landsindsamlinger blev det i november 2021 muligt at gøre BørneTelefonen døgnåben. Det kræver mange kompetente rådgivere, så der altid er en voksen, der kan hjælpe, når børn og unge rækker ud efter hjælp.

Søndag den 26. marts går tusindvis af indsamlere igen på gaden netop til fordel for BørneTelefonen og HØRT, så børn og unge kan blive hørt og få den nødvendige hjælp, de har brug for.

Igen i år samarbejder Bog & idé og Legekæden med Børns Vilkår om Landsindsamlingen ved at stille deres landsdækkende butiksnet til rådighed. De tusindvis af indsamlere kan aflevere deres indsamlingsbøtte i en Bog & idé eller Legekæden-butik og få pengene optalt og registreret med det samme.

Et værdifuldt samarbejde
Samarbejdet med Børns Vilkår begyndte i 2021, og direktør for Bog & idé og Legekædens kædekontor, Marianne Lyngby Pedersen, er stolt af butikkernes dedikation til Landsindsamlingen:

”Børns trivsel er vores helt store hjertesag, og derfor er vi glade for, at vi kan bidrage til Børns Vilkårs Landsindsamling ved at være tilbyde mere end 120 afleveringssteder for de mange danskere, der samler ind til børn, der rækker ud efter hjælp, når de har det svært.”

Hos Børns Vilkår er der heller ingen tvivl om, at samarbejdet skaber værdi og frigør ressourcer. ”Det har utrolig stor betydning for vores Landsindsamling, at vi igen i år kan samarbejde med Bog & idé og Legekæden. Det skal være nemt at aflevere sin indsamlingsbøtte, for det betyder noget for, om man rent faktisk kommer afsted og samler ind på dagen. Vi er meget taknemmelige for den kæmpe indsats og de mange timer, Bog & idé og Legekædens medarbejdere lægger i opgaven med at tage imod og tælle op,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

Mønttællerne er klar
Sidste år talte medarbejderne i de to detailkæder næsten 4 mio. kr. sammen, og de håber, at beløbet bliver endnu højere i år. ”Alle butikkerne har mønttællere til rådighed, så det er nemt at tælle indholdet i de mange indsamlingsbøtter med det samme. Sidste år modtog vi knap 5.000 bøtter, og vi er klar til mange flere i år, så der kan sikres endnu flere penge til at styrke børns trivsel,” slutter Marianne Lyngby Pedersen.

Indsamlere kan afleveres deres indsamlingsbøtter i deres lokale Bog & idé eller Legekæden fra søndag den 26. marts til og med tirsdag den 28. marts inden for butikkernes normale åbningstid. Som tak for indsatsen kvitterer Bog & idé og Legekæden med en voucher, der giver 20 procent rabat på næste køb.

Nøgleord

Kontakter

Marianne Lyngby PedersenAdm. direktørIndeks Retail A/S

Står til rådighed for udtalelser til indslag, interviews, artikler o.l., som har relevans for branchen, vores butikker og vores brand.

Tlf:20235936

Billeder

Foto: Jeppe Carlsen
Foto: Jeppe Carlsen
Download

Links

Information om Indeks Retail A/S

Indeks Retail A/S
Mossvej 2
8700 Horsens

76 75 20 00https://www.indeksretail.dk
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye