Kron Kommunikation

World of Volvo – ny turistattraktion i verdensklasse åbner i Gøteborg

Del

14. april åbner Gøteborgs nye store oplevelsescenter – World of Volvo. Det 22.000 m² store center i det centrale Göteborg er designet af det danske arkitektfirma Henning Larsen. I den store udstilling kan gæsterne udforske alt fra Volvos mest ikoniske køretøjer til historier fra det virkelige liv og interaktive oplevelser ud over det sædvanlige. 

World of Volvo i Gøteborg åbner 14. april
World of Volvo i Gøteborg åbner 14. april Foto: World of Volvo

World of Volvo er et nyt vartegn i Gøteborg med plads til en 4.500 m² stor udstilling, events og kulinariske oplevelser. Placeringen i Gøteborg er helt naturlig, da Volvo har været haft sit hovedsæde her, siden den første fabrik åbnede i 1927. 

"Vi ønsker at skabe oplevelser sammen med de besøgende, og vores ambition er, at hvert besøg i World of Volvo skal føles nyt og inspirerende”, siger Ulrika Sandford, Marketing & Communications Manager hos World of Volvo. 

Den 4.500 m² store udstilling sætter fokus på, hvordan Volvo gennem sine banebrydende innovationer har spillet og fortsat spiller en vigtig rolle i folks hverdag og i samfundet. Udstillingen indeholder nogle af Volvos mest ikoniske køretøjer, og der er desuden mulighed for at teste elektriske gravemaskiner og en vindtunnel, hvor gæster kan opleve aerodynamikkens kraft. Dele af udstillingen vil være skiftende og blive opdateret i takt med fremtidige temaer. 

Dansk arkitektur

World of Volvo ligger centralt i Gøteborgs eventdistrikt, lige ved Gøteborgs kendte forlystelsespark, Liseberg. Den 22.000 m² store cirkelformede bygning er designet af det danske arkitektfirma, Henning Larsen, og er et spektakulært stykke arkitektur i skandinavisk stil, hvor nordisk lys strømmer gennem de store glaspaneler. 

Events og kulinariske oplevelser

World of Volvo vil også, udover den imponerende udstilling, lægge hus til en række arrangementer og kulturelle begivenheder, som fx koncerter og foredrag. Centeret tilbyder desuden uovertrufne konference- og eventfaciliteter med plads til op mod 1100 deltagere.

Oplevelsescenteret præsenterer to restauranter, hvori det anerkendte Götaplatsgruppen har udviklet et kulinarisk koncept med fokus på lokale, sæsonbestemte råvarer. Den ene restaurant kaldes Ceno Brasserie, og den anden restaurant hedder Ceno On Top. ”Ceno” betyder ”jeg dinerer”. Bag menuerne står den prisbelønnede signaturkok, Stefan Karlsson, som henter inspiration fra hele verden med fokus på nordiske teknikker. 

Målet for centeret er at tilbyde en bred vifte af oplevelser, hvor hvert besøg er unikt. 

Åbning 14. april 2024.

Om World of Volvo

World of Volvo er et 22.000 m² stort oplevelsescenter i det centrale Göteborg, fyldt med inspiration, viden og arrangementer. Her kan man opleve midlertidige og permanente udstillinger, kultur, foredrag, konferencer og mad- og drikke med smagsoplevelser fra hele verden - med et nordisk twist. World of Volvo åbner 14. april 2024 og er et joint venture mellem Volvo Group og Volvo Cars.

Se mere om World of Volvo på https://www.worldofvolvo.com/

Om Göteborg & Co.

Göteborg & Co's mission er at få flere til at opdage og vælge Gøteborg som turistdestination. Det gøres gennem et bredt samarbejde på tværs af kommunens turistaktører ved at lede og fremme udviklingen af ​​Gøteborg som en bæredygtig destination, så alle, der bor og arbejder i byen, drager fordel af en voksende turistindustri. Se mere: https://goteborgco.se.

Kontakter

Billeder

World of Volvo i Gøteborg åbner 14. april
World of Volvo i Gøteborg åbner 14. april
Download
Nøglerne blev overleveret til World of Volvo.
Nøglerne blev overleveret til World of Volvo.
Download
World of Volvo, restaurantområde
World of Volvo, restaurantområde
Download
World of Volvo, udstillingen med køretøjer
World of Volvo, udstillingen med køretøjer
Download
World of Volvo, udstilling
World of Volvo, udstilling
Download

Velkommen til Kron Kommunikation!

Kron Kommunikation er et PR- og kommunikationsbureau med base i København. Bureauet er specialiseret i PR og kommunikation for kunder i turist- og rejsebranchen - særligt med fokus på de skandinaviske turistdestinationer.

Følg pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Dalsland vil være Sveriges bedste graveldestination16.4.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I det smukke landskab i Dalsland i Vestsverige findes kilometervis af snoede grusveje, der gør området optimalt til gravelcykling. Dalsland er en hidtil ret ukendt og uudnyttet graveldestination i Vestsverige, men nu satser både lokale virksomheder og det regionale turistråd på at udvikle områdets store potentiale. Det naturskønne landskab byder på smukke skove, tusindvis af søer, kulturlandskaber og charmerende landsbyer. Alt i alt er området i Vestsverige ikke bare idyllisk, det er også en oplagt mulighed for gravelcykling, blot fire timer fra København.

Nye overnatningsmuligheder i Vestsverige er en oplevelse i sig selv19.3.2024 15:29:47 CET | Pressemeddelelse

Området Vestsverige må være Sverigesmester i anderledes overnatningssteder i naturen, og der kommer nye muligheder til igen i år. Stederne byder på alt fra trætopshuse, en hytte, der hænger på en klippe, til historiske bygninger, der er forvandlet til et hotel i smukke omgivelser. I Vestsverige kan man opleve de naturskønne omgivelser og den kulturelle rigdom, kombineret med komfortable og enestående overnatninger.

Sneen er sikret i Vestsverige – nye investeringer i Ulricehamn og Billingen29.1.2024 09:12:43 CET | Pressemeddelelse

Lige nu er der perfekte forhold til en vellykket vinterferie med masser af muligheder for skiløb bare fire timer fra Danmark i Ulricehamn, som er Vestsveriges største skisportssted. Hos Ski Hike Bike Ulricehamn har man investeret i topmoderne snekanoner, som sikrer god sne på trods af den sydlige placering i Sverige. Kun en time længere nordpå i Billingen i Skövde er der også lavet store investeringer i Hotel Billingehus, som ligger midt på pisten og med langrendsspor lige uden for døren. Den korte transporttid og det budgetvenlige prisniveau i Sverige giver en oplagt mulighed for at improvisere en vinterferie med sneaktiviteter lige nu.

Syv anderledes og unikke vinteroplevelser for enden af direkte flylinje fra København21.11.2023 10:40:10 CET | Pressemeddelelse

Vinteren er tæt på, og alle, der elsker at stå på ski, glæder sig til årets skiferie. Men vinteroplevelser kan være meget mere end kun at stå på ski. I midtsvenske Jämtland Härjedalen finder man – ud over skisportsmuligheder i verdensklasse - også mange anderledes og unikke vinteroplevelser. Her er mulighed for at fx sove i en ægte iglo, lave yoga på rensdyrskind, køre nogle af verden første elektriske snescooters eller håndfordre tamme rensdyr. Det er nemt at komme til området med den nye direkte flylinje fra København til Åre/Östersund lufthavn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye