MEETING POINT: En residensudveksling, der revolutionerer scenekunstscenen i Holstebro, Danmark

Del

MEETING POINT, et nyt residency-udvekslingsprogram, annoncerer stolt sin første begivenhed fra den 5. til den 7. marts - en betydningsfuld begivenhed i den naturskønne by Holstebro, Danmark.

MEETING POINT er et fyrtårn for internationalt sammenhold og kunstnerisk innovation. der ledes af det visionære DSI Swinging Europe og støttes af en alliance af anerkendte kulturinstitutioner, herunder Danmarks Nordisk Teaterlaboratorium, Grækenlands Fabrica Athens og Polens Fundacia B'cause.

I en tid, hvor kunstnerisk udtryk er mere afgørende end nogensinde, fremstår MEETING POINT som en kulturel katalysator, der er designet til at overskride grænser og fremme en symbiotisk udveksling af kreativitet mellem scenekunstnere med forskellig baggrund.

Dette initiativ opfordrer ikke kun til tværkulturelt og tværfagligt samarbejde, men lægger også stor vægt på at opløfte ukrainske kunstnere og tilbyde dem en platform for udtryk og solidaritet midt i udfordrende tider. Programmets lancering er mere end en begivenhed; det er begyndelsen på en løbende serie af residencies, workshops og offentlige forestillinger, der lover at berige det kulturelle landskab og inspirere lokalsamfund.

Disse begivenheder er nøje udvalgt til at afspejle kerneværdierne sammenhold, kreativitet og modstandsdygtighed, og de er et bevis på kunstens evne til at bygge broer og hele splittelser.

Vi udsender en åben invitation til lokalsamfundet, medierne og alle interesserede parter til at fejre denne transformative indsats sammen med os. Vær førstehåndsvidne til afsløringen af et projekt, der ikke kun fremviser kunstnerisk talent, men også antænder en samarbejdsånd på tværs af nationer.

MEETING POINT er ikke bare et projekt; det er en bevægelse. Det er en forpligtelse over for kunsten, over for kunstnere og over for den grundlæggende tro på, at kultur kan og bør være en drivkraft for positiv forandring i verden. For mere information, detaljerede tidsplaner og for at lære, hvordan du kan være en del af denne ekstraordinære rejse, bedes du kontakte info@ntl.dk.

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye