TUI Danmark A/S

TUI lancerer vinrejser til flere populære vinområder

Del

Er du en vinentusiast, der har lyst til at besøge Toscana, Valpolicella eller Priorat? Nu kan du bestille vinsmagninger og guidede vingårdsbesøg med frokost gennem TUI.

Nu er det muligt at tage på vintur med TUI. Gennem et samarbejde med den svenske oplevelsesplatform WineTourism.com tilbyder TUI nu sine gæster muligheden for at bestille vinsmagninger og guidede ture til nogle af verdens mest populære vinområder.

Er du en vinentusiast, der har lyst til at besøge Toscana, Valpolicella eller Priorat? Nu kan du bestille vinsmagninger og guidede vingårdsbesøg med frokost gennem TUI på nogle af rejseselskabets mest populære destinationer, herunder Mallorca, Sicilien, Barcelona og De Kanariske Øer. Det nye tilbud er blevet muliggjort gennem et samarbejde mellem TUI og den svenske oplevelsespartner WineTourism.com, som tilbyder over 6.000 vinoplevelser verden over.

"Oplevelsesbaserede rejser og 'gastrorejser' med fokus på mad og vin var en af de stærkeste rejsetendenser i 2023, og alt peger på, at trenden vil vokse sig stærkere fremover. Vores vinoplevelser er en fantastisk måde at stifte bekendtskab med den lokale madkultur på og henvender sig lige så vel til dig, der tidligere har besøgt vingårde, som til den nysgerrige nybegynder, der aldrig har været på en vinsmagning," siger Tommy Serban, kommerciel direktør hos TUI.

"Der er en stor og voksende efterspørgsel på vinture, og vores mål er at gøre disse oplevelser tilgængelige for en bredere målgruppe. At besøge en vingård er at opleve et lands mad, kultur og landskab, noget som ikke kun vinkyndige kan nyde. Flere af vores mest populære destinationer ligger tæt på byer såsom Penedès uden for Barcelona og vinområdet Lazio uden for Rom. Selv på traditionelle soldestinationer som De Kanariske Øer og Cypern er der enestående vinoplevelser," siger Niklas Ridoff, administrerende direktør hos WineTourism.com.

Samarbejde med lokale og småskalaproducenter

TUI's vinoplevelser inkluderer besøg på gårde med produktion af røde, hvide og mousserende vine samt naturvine. Flere af smagningerne og de guidede ture gennemføres hos lokale og småskalaproducenter, hvoraf mange har fokus på økologisk og biodynamisk produktion. Ved sammensætning af mad og vin anvendes lokalproducerede råvarer i stor udstrækning. Eksempler på sådanne oplevelser er de guidede rundture på vingården Eudald Massana, som driver økologisk og biodynamisk dyrkning i vinområdet Penedès uden for Barcelona, samt vinsmagning med lokale oste på Quinta da Folgorosa lige uden for Lissabon.

Om TUI's nye vinoplevelser

Lanceret tui.dk i samarbejde med WineTourism.com.

Eksempler på tilgængelige destinationer er Mallorca, Sicilien, Malaga, Rom, Lissabon, Barcelona, Verona, Pisa og De Kanariske Øer.

Læs mere om TUI’s vinture HER.

Kontakter

Billeder

Links

Om TUI

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over. TUI-aktien er børsnoteret på London Stock Exchange og det regulerede uofficielle marked i Tyskland. I regnskabsåret 2019 havde TUI-koncernen omkring 70.000 ansatte, 28 millioner kunder og en registreret omsætning på 19 mia. euro. Hele værdikæden for turisme er under ét tag og tæller, foruden online marketingplatforme på tværs af Europa, 400 TUI-ejede hoteller, 15 krydstogtskibe og fem flyselskaber med mere end 100 fly. TUI-brandet har eksisteret i Danmark siden 2016 og hører under koncernens nordiske afdeling. TUI har sit danske kontor i København.

Følg pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye