TUI Danmark A/S

TUI lancerer sin første sydamerikanske destination

Del

Copacabana, karneval og samba. Nu er det muligt at rejse til den tidligere brasilianske hovedstad med TUI.

Nu er det muligt for TUI’s danske gæster at rejse til den brasilianske storby, Rio de Janeiro. Destinationen lanceres med rutefly fra enten København, Billund, Aalborg eller Hamborg.

Rio de Janeiro er et oplagt rejsemål for dem, der ønsker at opleve en by, som syder af fodbold, strandliv og samba. Storbyen tilbyder et væld af oplevelser, hvad enten det er at opleve det rige naturliv på en guidet tur, besøge kristusstatuen eller at tage en tur på det legendariske Maracana Stadion.

TUI tilbyder desuden hoteller ved nogle af byens mest populære strande, Copacabana og Barra da Tijuca.

Kontakter

Om TUI

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over. TUI-aktien er børsnoteret på London Stock Exchange og det regulerede uofficielle marked i Tyskland. I regnskabsåret 2019 havde TUI-koncernen omkring 70.000 ansatte, 28 millioner kunder og en registreret omsætning på 19 mia. euro. Hele værdikæden for turisme er under ét tag og tæller, foruden online marketingplatforme på tværs af Europa, 400 TUI-ejede hoteller, 15 krydstogtskibe og fem flyselskaber med mere end 100 fly. TUI-brandet har eksisteret i Danmark siden 2016 og hører under koncernens nordiske afdeling. TUI har sit danske kontor i København.

Følg pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye