Elgiganten A/S

Elgiganten klar til storslået åbningsfest i Frederikshavn den 1. marts

Del

Fredag den 1. marts kl. 07.00 slår Elgiganten dørene op til et brag af en åbning, hvor Borgmester Birgit Hansen og Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, vil stå klar til at klippe snoren til varehuset og byde kunder indenfor.

Varehuschef Martin Hansson og team
Varehuschef Martin Hansson og team

Åbningstilbud der er værd at stå i kø for
Der knokles løs i varehuset frem mod åbningen for at sikre kunder fra nær og fjern en god oplevelse i åbningsweekenden. Peder Stedal: ”Vi glæder os meget over den optimale beliggenhed, hvor kunder fra Frederikshavn og omegn snart kan opleve et bredt og varieret butiksmiks med stærke åbningstilbud. Tilbud, der er så svære at modstå, at vi ofte oplever, at flere kunder overnatter foran varehuset for at sikre sig plads forrest i køen.”
Peder Stedal, fortsætter: ”Vi ser meget frem til at komme til Frederikshavn. Vores kunder kan se frem til et varehus af højeste standard. Med ca. 2.000 kvadratmeter til rådighed tilbyder vi alt fra TV og hårde-hvidevarer til computere og et stort gamingområde, der henvender sig til både unge og erfarne gamere.”

Elgiganten byder velkommen til både privat- og erhvervskunder
Når Elgiganten åbner i Frederikshavn, inviteres erhvervsdrivende også indenfor, fortæller Peder Stedal: ”Ikke nok glæder vi os til at byde privatkunder indenfor i vores nye varehus, når vi åbner den 1. marts. Vi glæder os også til at betjene lokale virksomheder, store som små, med alt hvad en erhvervsdrivende kunne have brug for af elektronik, telefoner, hårde-hvidevarer eller køkkenudstyr. Hos os kan man som erhvervsdrivende nemt og hurtigt blive oprettet med mulighed for kredit, markedets mest omfattende sortiment og afhentning af produkter allerede efter 30 minutter.”

Morgenbrød, kaffe og konkurrencer
Varehuschef Martin Hansson ser frem til at give kunder en god åbningsweekend: ”Når vi slår dørene op til varehus nr. 47, bliver det med knivskarpe køtilbud på både elektronik og hårde-hvidevarer. Udvalget af fladskærme, smartphones, computere, tablets, gamerudstyr, hvidevarer, køkkenmaskiner og meget mere er enormt. Man kan godt begynde at glæde sig. Det bliver en fantastisk dag med god stemning, morgenbrød og kaffe til de morgenfriske, grill, konkurrencer og flotte præmier.”


Ud over elektronik i lange baner, stiller varehuset også med en stor medarbejderstab, der glæder sig til at levere rådgivning og service på topniveau og med specialistviden på alle områder, fortæller Martin Hansson: ”Omtrent 30 ledige stillinger er blevet besat hen mod åbningen. Vi kan ikke kun tilbyde elektronik i lange baner, vi stiller også med en stor medarbejderstab, der glæder sig til at levere rådgivning og service på topniveau og med specialistviden på alle områder.”


Åbningstider:
Fredag 10/11 kl. 7 – 20
Lørdag 11/11 kl. 10 – 17
Søndag 12/11 kl. 10 – 17


Adresse:
Hjørringvej 161B

Nøgleord

Om Elgiganten

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde-hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 47 varehuse landet over samt en af landets største webshops: Elgiganten.dk

Fra brug-og-smid-væk til cirkulær økonomi
Elektronikbranchen er under forandring og vi er ved at løbe tør for de materialer, der indgår i produktionen af ny teknologi. For planeten betyder det tabte ressourcer – for branchen er det et spørgsmål om at overleve: Hvis vi skal have produkter at sælge i morgen, skal vi reparere og genbruge den elektronik, vi sælger i dag. Det er derfor Elgigantens opgave at fremhæve de produkter med lavest energiforbrug og produkter, som påvirker miljøet mindst muligt – og hjælpe kunder med at træffe oplyste valg, så produkter opdateres, opgradere og repareres frem for at blive smidt i skraldespanden. Og når produkterne ikke kan anvendes mere, skal de genbruges.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der består af i alt 427 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 m2 store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Elgiganten bliver eneforhandler af ny ŌURA ’smart ring’14.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ouraringen kan nu købes i Elgiganten i Danmark, Norge, Finland og Sverige ŌURA, selskabet bag den nye ’smart ring’, der giver sin ejer personlige helbredsoplysninger og - indsigt, annoncerede i dag udvidelsen af sit forretningsområde til de nordiske lande i samarbejde med Elgiganten. Fra og med denne uge kan Ouraringen, både Heritage og Horizon styles, købes i Danmark, Norge, Sverige og Finland såvel som online.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye