Berthu & Co - Førende marketingbureau inden for digital markedsføring i København

Del

Berthu & Co, et innovativt marketingbureau baseret i København, har cementeret deres position som pioner inden for digital markedsføring.
Med en dybt forankret forståelse af forbrugernes digitale adfærd, og avancerede dataanalyser, har Berthu & Co opnået bemærkelsesværdige resultater for deres kunder ved at levere skræddersyede løsninger.

Med dybdegående analysering af forbrugernes adfærd på tværs af digitale platforme, identificerer bureauet nøglepunkter i kunderejsen, hvor målrettede budskaber kan maksimere konverteringer og øge salget. Denne tilgang er ikke kun effektiv, men også bæredygtig på lang sigt, da den kontinuerlige overvågning og optimering af kunderejsen sikrer, at slutbrugerne altid oplever forbedrede købsoplevelser.

"Vi er passionerede omkring at skabe resultater for vores kunder gennem digital markedsføring," siger Rasmus Berthu Damkjær, grundlægger af Berthu & Co. "Vores tilgang er unik, da den bygger på solid dataindsigt og en målrettet strategi, der sikrer, at vores kunder opnår deres forretningsmæssige mål."

Berthu & Co blev grundlagt i 2018 med en vision om at skabe et mediebureau funderet på data og indsigter. Med baggrund i reklamebranchen og erfaring som iværksætter samt med egen eCommerce-virksomhed, kbh-kollegier.dk, har stifter Rasmus Berthu Damkjær opnået en omfattende forståelse af både de strategiske og operationelle aspekter af digital markedsføring, hvilket har været af afgørende betydning for bureauets succes.

"Min erfaring med at drive min egen eCommerce-virksomhed har været en værdifuld påmindelse om vigtigheden af at forstå kunderejsen og skabe meningsfulde oplevelser for slutbrugerne," fortæller Rasmus Berthu Damkjær. "Denne indsigt har været central for vores tilgang hos Berthu & Co, og har hjulpet os med at levere resultater, der overstiger vores egne kunders forventninger."

Berthu & Co tilbyder en bred vifte af tjenester inden for digital markedsføring, herunder potentialeanalyse, digital strategi og mediestrategi. Potentialeanalysen giver kunderne et klart billede af hvilke muligheder der findes for at øge omsætningen gennem placeringer på søgemaskiner som Google. Den digitale strategi som bureauet udvikler, er skræddersyet til hver kundes unikke behov og målsætninger, hvilket sikrer, at markedsføringsindsatsen er velkoordineret og målrettet. Mediestrategien er baseret på en grundig analyse af købsdata og forbrugeradfærd, hvilket sikrer, at kunderne altid er til stede på de rigtige mediekanaler med det rigtige budskab.

For mere information om Berthu & Co: https://www.berthuogco.dk

Kontakter

Om MX Press

MX Press er et mindre nyhedsmedie fra mediehuset KH MEDIA.

Følg pressemeddelelser fra MX Press

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MX Press

Virksomheder bør ændre deres sociale medier strategier for kommende kulturelle begivenheder23.5.2023 13:37:36 CEST | Pressemeddelelse

I dag er sociale medier en vigtig del af markedsføringen for de fleste virksomheder. Den stadigt voksende popularitet af sociale medier gør det nødvendigt for virksomheder at have en tilstedeværelse på de sociale platforme for at nå ud til et bredere publikum - sociale medier er alfa og omega når virksomheder skal ses. Sociale medier eller populært kaldet SoMe er uundgåeligt, og der findes efterhånden kun få mennesker, der ikke har en eller anden form for social medie profil. Bør virksomhederne derfor tilpasse deres sociale medier strategier i forhold til kommende kulturelle begivenheder for at vise deres aktualitet? Denne pressemeddelelse vil undersøge spørgsmålet nærmere.

Ure bliver i højere grad investeringsobjekter29.6.2022 07:42:15 CEST | Pressemeddelelse

Det er langt fra alles kop te at investere i aktier. Ved aktiehandel er der som oftest en høj risiko forbundet med at handle aktier. At have sine penge i banken er heller ikke en god idé, da penge i banken bliver opslugt af inflation. Med andre ord bliver dine penge mindre og mindre værd ved at stå i banken. Der er heldigvis alternativer til investering i aktier, så dine penge kan vokse sig større med en lav risiko.

LejBoliger.dk ændrer strategi og bliver til BoligZonen.dk14.2.2022 13:18:05 CET | Pressemeddelelse

BoligZonen er et gammelt navn, som tidligere har været ejet og drevet af Berlingske Media, som et af de største boligsites i Danmark. Nu skal det opnå nye højder med en konstellation inden for lejeboliger, funktioner og viden herom. Navneændringen har været noget tid undervejs. Vi har hele tiden vist at navnet BoligZonen ville favne præcis den strategi og genkendelighed vi ønsker for vores boligportal i Danmark og som symboliserer den rejse vi er på.

Smykker til mænd er mere populære end nogensinde28.10.2021 10:12:09 CEST | Pressemeddelelse

Danske mænd går ikke kun op i deres tøj og hår. De går også op i deres smykker. Den store interesse for at købe og kombinere de helt rette smykker fra mændenes side kan mærkes hos Marjoe, der netop sælger herresmykker. Her mærkes der en støt stigende efterspørgsel på alt fra armbånd og halskæder til ringe og øresmykker. Interessen mærkes ikke blot fra de unge mænd, men også fra de mere modne mænd, der har fået øjnene op for, at smykker kan bruges til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye