Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring udvider lønsikring med sundhedsdækning som de første

Del

Købstædernes Forsikring har tilføjet sundhed til deres lønsikring, så forsikringskunder har mulighed for fx at gå til fysioterapeut gennem deres forsikring, selvom de ikke er i arbejde.

Købstædernes Forsikring udvider lønsikring med sundhed
Købstædernes Forsikring udvider lønsikring med sundhed

Kroppen tager ikke hensyn til, om vi er i arbejde eller ej, når den har brug for støtte, og derfor kan man stadig have behov for at komme forbi en fysioterapeut eller lignende, når man er mellem jobs. Det har Købstædernes Forsikring taget konsekvensen af og tilføjet sundhedsforsikring til lønforsikringen uden merpris.

”Det virker helt naturligt, at man også er dækket af en sundhedsforsikring, hvis man har sikret sin løn og pludselig står uden et arbejde, men det har ikke tidligere været en mulighed hos nogen selskaber. Derfor er det positivt, at vi nu kan tilbyde denne mulighed til både eksisterende og kommende kunder uden en merpris gennem vores samarbejdspartner Dansk Sundhedssikring,” fortæller underwriting direktør Morten Jepsen hos Købstædernes Forsikring.

Gennem de sidste 15 år er interessen for lønsikring steget blandt danskerne, og de seneste tal viser, at omkring 370.000 danskere har tegnet lønsikring (Forsikring & Pension).

Mere end 2 mio. danskere kan stå uden sundhedsforsikring, hvis de mister jobbet

2,7 millioner danskere har en sundhedsforsikring, hvoraf langt størstedelen er gennem deres arbejde (Forsikring & Pension), hvilket betyder, at de ikke er dækket, hvis de skulle miste deres arbejde.

At blive arbejdsløs kan være en stor udfordring i sig selv, og derfor er ambitionen fra Købstædernes Forsikring at tilføjelsen af sundhedssikringen skal give flere muligheder og færre bekymringer.

”Hvis man er så uheldig at miste sit arbejde, så er det ikke svært at forestille sig, at nogen vil opleve et stort psykisk pres og derfor have behov for at tale med en psykolog. Det kan de nu uden at skulle bekymre sig om en ekstra udgift i en i forvejen utryg situation. Jeg er slet ikke i tvivl om, at tilføjelsen af sundhed vil give trygheden et nøk op, for så er der én bekymring mindre at tage sig af,” siger underwriting direktør Morten Jepsen hos Købstædernes Forsikring.

Sundhedssikringen er allerede nu en del af lønsikringen hos Købstædernes Forsikring.

Fakta om lønsikring hos Købstædernes Forsikring

  • Ufrivillig arbejdsløshed: udbetaling hvis man bliver ufrivillig arbejdsløs og modtager dagpenge
  • Arbejdsløshed ved sygdom: udbetaling hvis man bliver ufrivillig arbejdsløs pga. sygdom eller ulykke og modtager sygedagpenge
  • Selvstændige: Hvis man bliver ramt af betalingsstandsning, konkurs, tvangsauktion eller må lukke sin virksomhed pga. sygdom
  • Jobrådgivning: Hjælp til at komme hurtigt tilbage i job
  • Inkluderer sundhedsforsikring

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Morten Jepsen underwritingdirektør Købstædernes Forsikring
Morten Jepsen underwritingdirektør Købstædernes Forsikring
Download

Vedhæftede filer

Følg pressemeddelelser fra Købstædernes Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Købstædernes Forsikring

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye