Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring indgår samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening

Del
Med det nye samarbejde tilbydes Den Danske Dyrlægeforenings medlemmer en forsikringsløsning gennem Købstædernes Forsikring. Gensidighedstanken er en af hovedårsagerne til, at de to parter indgår samarbejde.

I dag træder et nyt samarbejde mellem Købstædernes Forsikring og brancheorganisationen Den Danske Dyrlægeforening i kraft. Det betyder, at organisationens mere end 4.300 medlemmer får mulighed for forsikringsrådgivning og adgang til en fordelagtig medlemspris på forsikringer fra Købstædernes Forsikring.

”Vi har gode erfaringer med at samarbejde med organisationer, som ønsker at udvide deres værditilbud med forsikring. For at finde et godt match med nye samarbejdspartnere, arbejder vi altid med en tilgang, hvor vi forsøger at finde fællesskab i de samme værdier med vores samarbejdspartner. Og det match har vi fundet i Den Danske Dyrlægeforening,” fortæller Torben Moos, salgsdirektør i Købstædernes Forsikring, om det nye samarbejde. 

Hanne Knude Palshof, formand i Den Danske Dyrlægeforening, nævner gensidighed som en vigtig fællesnævner:

”Som dyrlægernes brancheforening forsøger vi altid at skabe de bedste vilkår og løsninger for vores medlemmer, også når det kommer til medlemsfordele og samarbejdsaftaler med partnere. Gensidighedstanken er vigtig for os, fordi vi gerne vil lægge beslutningskraften hos vores medlemmer. Det har vi til fælles med Købstædernes Forsikring, og derfor var de et godt valg for os som ny forsikringspartner.”

Stærke samarbejder baner vejen for Købstædernes Forsikrings vækststrategi

Med strategisk fokus på partnerskaber er det lykkes Købstædernes Forsikring at fordoble forretningen, ligesom partnerskaber i høj grad skal være vækstmotor i fremtiden.

”Vi har i Købstædernes Forsikring haft stor succes med at skabe gunstige og lønsomme samarbejder. Derfor kender vi også vigtigheden af at have gode samarbejdspartnere. Og derfor glæder vi os til startskuddet for det nye samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening og møde deres medlemmer til en snak om deres forsikringer,” afslutter Torben Moos.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring
Købstædernes Forsikring



https://www.kfforsikring.dk/

Følg pressemeddelelser fra Købstædernes Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Købstædernes Forsikring

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye