EjendomDanmark

EjendomDanmark og ProDomus styrker samarbejdet med ny aftale

Del

ProDomus har udvidet medlemskabet af EjendomDanmark, så foreningens cirka 700 medlemmer fremover også bliver en del af EjendomDanmarks branchefællesskab. Begge ser frem til det styrkede samarbejde.

Fra venstre ses Anne Henriksen, bestyrelsesformand hos ProDomus, Peter Stenholm, adm. direktør hos EjendomDanmark og Britta Jespersgaard, adm. direktør hos ProDomus. Foto: EjendomDanmark
Fra venstre ses Anne Henriksen, bestyrelsesformand hos ProDomus, Peter Stenholm, adm. direktør hos EjendomDanmark og Britta Jespersgaard, adm. direktør hos ProDomus. Foto: EjendomDanmark

I dag offentliggør EjendomDanmark og ProDomus et nyt og styrket samarbejde, da ProDomus har udvidet medlemskabet af EjendomDanmark. Dermed bliver ProDomus cirka 700 medlemmer nu via deres medlemskab af ProDomus ligeledes en del af branchefællesskabet i EjendomDanmark, mens der samtidig holdes fast i den stærke, lokale forankring gennem ProDomus.

”Vi har ønsket at samle os i en professionel organisation med høje ambitioner på branchens vegne for både stærkpolitisk interessevaretagelse og gode, moderne medlemstilbud. Det er nemlig enormt vigtigt, at vi taler med én stemme som branche, hvis vi vil opleve resultater,” siger Britta Jespersgaard, adm. direktør i ProDomus og fortsætter:

”Under EjendomDanmarks paraply vil vores medlemmer opleve, at de bliver en del af organisation, der sætter barren højt. Samtidig får de også adgang til endnu mere viden, og de nordjyske udlejere bliver både hørt og set som en del af et stærkt fællesskab.”

Ser frem til samarbejdet

Glæden over det nye samarbejde er også stor hos EjendomDanmark, hvor adm. direktør Peter Stenholm siger:

”Vi er enormt glade for, at vi kan byde så mange nye medlemmer velkommen i vores branchefællesskab. Sammen kan vi både for det enkelte medlem og på branchens vegne opnå store resultater. Vi har hos EjendomDanmark høje ambitioner om at levere politisk interessevaretagelse og moderne medlemstilbud, der forhåbentlig vil opleves som et værdifuldt supplement til de mange medlemstilbud og ydelser, ProDomus selv tilbyder,” siger han og fortsætter:

”Jeg vil også gerne anerkende ProDomus store arbejde og stærke lokale forankring. Der er ingen tvivl om, at det er en gensidig berigelse, at vi nu skal arbejde endnu tættere sammen.”

Kontakt: 

Peter Stenholm, adm. direktør hos EjendomDanmark - tlf.: 40 17 47 36 
Britta Jespersgaard, adm. direktør hos ProDomus - tlf.: 30 21 24 24

Nøgleord

EjendomDanmark er den samlede brancheorganisation for ejere og administratorer. Vi repræsenterer ejendomsbranchen, der skaber rammerne om danskernes liv, understøtter 137.000 arbejdspladser i Danmark, og som hvert år bidrager til BNP med 161 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra EjendomDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EjendomDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye