OK er SKI-leverandør for tredje gang

Del

Energiselskabet OK er blevet valgt som leverandør til SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S) for de næste fire år. Det er tredje gang i træk, at OK skal levere tankkort og brændstof til den offentlige sektor

Foto: OK.
Foto: OK.

Energiselskabet OK er netop blevet genvalgt som SKI-leverandør. Det betyder, at OK fremover skal levere tankkort og brændstof til en stor gruppe offentlige organisationer i forbindelse med udbuddet hos SKI.

”Vi er stolte over at vinde SKI-aftalen for tredje gang, og det glæder mig meget, at vi endnu engang beviser, at vi er dygtige til at drive og vedligeholde et godt leverandør-kundeforhold,” siger OK’s markedsdirektør Claus Linnemann.

En aftale der gavner kunderne

SKI-aftalen omfatter 83 kommuner, tre regioner samt 12 øvrige offentlige organisationer og statslige institutioner. På tankkort-delen skulle der vælges fem leverandører, og i forhold til brændstofleverancer til hjemmetank skulle kun én leverandør vælges, og det blev OK.

”Vi er altid fokuserede på at give den bedste service til vores kunder, og det fortsætter ufortrødent. Vi glæder os til at forlænge det gode samarbejde med SKI og ikke mindst de offentlige organisationer, der er en del af SKI-aftalen,” siger Claus Linnemann.

SKI er også glade for, at aftalen nu er på plads og ser frem til, at kunderne får glæde af det.

”Det brede felt af leverandører til tankning via tankkort sikrer de offentlige organisationer en god geografisk dækning med tankstationer,” siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI. 

Den nye SKI-aftale træder officielt i kraft 1. juni 2024 og er gældende i en periode på fire år.

Nøgleord

Kontakter

Rikke Bue LaumarkKommunikationskonsulent

ribl@ok.dk
  • OK er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.
  • OK er desuden en af de største elleverandører i Danmark
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik.
  • OK omfatter mere end 685 tankstationer, mere end 230 vaskehaller samt mere end 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye