Ny topchef i Kamstrup

Del

Søren Kvorning bliver ny topchef i Kamstrup. Han kommer fra en stilling som CEO i virksomheden Enabl A/S og har haft en lang karriere indenfor grøn teknologi. Søren Kvorning tiltræder i Kamstrup 15. marts

Søren Kvorning er ny CEO i den internationale cleantech-virksomhed Kamstrup. Foto: Ole Hartmann Schmidt
Søren Kvorning er ny CEO i den internationale cleantech-virksomhed Kamstrup. Foto: Ole Hartmann Schmidt

Kamstrup har fundet sin nye CEO i skikkelse af den 46-årige Søren Kvorning, der kommer fra en stilling som CEO i Enabl, som er en dansk leverandør af automatiske løsninger og ingeniør-services til vindindustrien. Søren Kvorning har desuden 14 års erfaring fra forskellige lederstillinger i Danfoss.

Kamstrup klar til næste rejse
Bestyrelsesformand Michael Løve glæder sig over, at det er lykkedes at finde en stærk profil som Søren Kvorning til at stå i spidsen for den næste vækstrejse i Kamstrup.

”Kamstrup står på et solidt fundament og kommer også stærkt ud af 2023. Det er et godt udgangspunkt forud for næste strategiperiode, hvor der er store vækstambitioner. Jeg er sikker på, at Søren (Kvorning, red.) med hans stærke internationale erfaring er den helt rette til at realisere ambitionerne, og jeg ser meget frem til samarbejdet,” siger Michael Løve, bestyrelsesformand i Kamstrup og CEO for OK a.m.b.a., der ejer Kamstrup.

”Indtil Søren starter 15. marts, varetager Henrik Rom fortsat rollen som CEO, og genoptager derefter sin rolle som CFO. Det har Henrik gjort dygtigt sammen med lederteamet i Kamstrup siden juni, så Søren træder derfor ind i en virksomhed i god form og med masser af potentiale,” tilføjer Michael Løve.

Modstandsdygtig forsyningskæde
Søren Kvorning ser frem til opgaven i Kamstrup.

”Det er jo en enorm mulighed. Og selvom det betyder, at jeg skal sige farvel til Enabl hurtigere, end jeg havde tænkt, så er Kamstrup en så spændende virksomhed, at jeg ikke kunne sige nej,” siger Søren Kvorning.

”Intelligente energiløsninger og at bruge vores ressourcer rigtigt ligger mit hjerte nær, og potentialet på verdensplan er enormt for Kamstrup. Det motiverer mig meget, og jeg er stolt og ydmyg over at få opgaven,” uddyber Søren Kvorning.

Som en del af ledergruppen i Danfoss Drives, en global elektronik-producent under Danfoss-koncernen, var Søren Kvorning med til at identificere mulighederne for at skabe en mere robust forsyningskæde under den globale komponent- og chipmangel. Derfor er et af hans fokuspunkter også at skabe en endnu mere ’modstandsdygtig forsyningskæde’ i Kamstrup.

”Det er klart, at det er et meget væsentligt element for at kunne indfri de vækstambitioner, Kamstrup har. Derudover er det afgørende, at vi fortsat differentierer os med den rette produkt- og teknologiudvikling. Det skal vi gøre sammen. Kamstrup består af mere end 1700 eksperter, og jeg glæder mig til at møde dem alle,” siger den kommende CEO.   

Kort om Søren Kvorning:

  • Søren Kvorning har en stærk kommerciel profil med næsten 20 års international erfaring.
  • Senest har han været CEO i virksomheden Enabl A/S, der beskæftiger cirka 800 mennesker.
  • Han har boet med sin familie i Singapore i mere end fem år, hvor han havde det øverste ansvar som President for Danfoss’ aktiviteter i APAC regionen (Asien og Stillehavs-regionen).
  • Søren Kvorning er uddannet ingeniør og har en diplomuddannelse i Engineering Business Administration fra Via University Horsens. Han er desuden uddannet elektriker.
  • Privat bor han i Kolding med sin hustru og deres to børn på 12 og 15 år.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Søren Kvorning er ny CEO i Kamstrup. Foto: Ole Hartmann Schmidt
Søren Kvorning er ny CEO i Kamstrup. Foto: Ole Hartmann Schmidt
Download
Kamstrups hovedsæde i Skanderborg/Stilling
Kamstrups hovedsæde i Skanderborg/Stilling
Download
Michael Løve, bestyrelsesformand i Kamstrup
Michael Løve, bestyrelsesformand i Kamstrup
Download

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye