7-Eleven Danmark

7-Eleven bekræfter: Fortsætter sammen med Uno-X

Del

7-Eleven bekræfter, at convenience-kæden fortsætter sine butikker på langt de fleste nye Uno-X-stationer. Uno-X, som er søsterselskab til 7-Eleven i Reitan Gruppen, overtager 57 tankstationer fra Shell.

”Vi glæder os til fremtiden med vores søsterselskab Uno-X og takker i denne forbindelse Shell for et godt samarbejde. Vi ser frem til fortsat at levere stærke convenience-oplevelser til vores kunder med vores nye samarbejdspartner. Nu bliver det Uno-X, vi fortsætter rejsen med, og vi glæder os til det nye, spændende og strategiske samarbejde,” siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Eleven i Danmark.   

Det vil fortsat være muligt at benytte sit Shell-erhvervskort på de nye Uno-X-stationer.

7-Eleven har valgt at lukke butikker i Nyborg, Holbæk, Svendborg, Frederikssund, Ishøj og Skive grundet manglende lønsomhed. Samtidig har convenience-kæden for nylig åbnet nye butikker i København samt senest bekræftet en ny 7-Eleven på Hillerød hospital.

Om 7-Eleven

·    Alle 7-Elevens købmænd er selvstændige og driver selv deres butikker som franchisetagere

·    7-Eleven Danmark drives af Reitan Convenience Danmark.

·    Reitan Convenience Danmark er en del af Reitan Retail, som tilsammen udgøres af Rema 1000 Danmark, Rema 1000 Norge og Uno-X Mobility.

·    7-Eleven er en del af den norske familieejede Reitan gruppe, hvis overordnede vision er at blive kendt som det mest værdidrevne selskab. Reitan er til stede i syv lande i Norden og Baltikum og omfatter tre forretningsområder: Reitan Retail, Reitan Ejendomme og Reitan Kapital.

Kontakter

Billeder

7-Eleven-butik
7-Eleven-butik
Download

Følg pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

7-Eleven lander rekordregnskab15.4.2024 14:57:03 CEST | Pressemeddelelse

Reitan Convenience Denmark, der driver 7-Eleven, kom ud af 2023 med en omsætning på 2,7 milliarder kr. Det er rekord for convenience-kæden. 2023 var blandt andet præget af både ekspansion på strategisk vigtige lokationer, introduktion af nye samarbejder og produkter med bæredygtighed i fokus samt frasalg af datterselskab. 7-Eleven forventer i 2024 at styrke sin position i markedet yderligere med nye butikker og øget fokus på udvikling af ’madkategorien’.

7-Eleven vinder pris ved Danish Cyber Security Awards 202411.3.2024 11:39:19 CET | Pressemeddelelse

7-Eleven vandt ’Åbenhedsprisen’ ved Danish Cyber Security Awards 2024, som løb af stablen torsdag aften. Det var første gang, at Cyber Security Awards blev afholdt. Awardshowet var en del af TDC Erhvervs Cyber Security Dag, der blev arrangeret i samarbejde med IT-Branchen, Dansk Erhverv og CISCO. Dagen havde til formål at hjælpe danske virksomheder med at styrke deres cybersikkerhed ved at give dem et indblik i det aktuelle trusselbillede, hackernes metoder, konkrete værktøjer og cybersikkerhed i fremtiden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye