7-Eleven Danmark

7-Eleven udvider med endnu en hospitalsbutik

Del

7-Eleven åbner ny butik med et særligt sortiment skræddersyet til kunderne på Hillerød sygehus

"I den nye hospitalsbutik på Huillerød sygehus kommer vi til at brede madudvalget ud. Vi sætter fokus på at tilbyde sundere alternativer som chiagrød, veganske wraps, salater i alle afskygninger både med og uden kød, ligesom vi vil også selv producerer nogle lækre sandwiches," fortæller salgsdirektør Tania Jacobsen, 7-Eleven Danmark. 

Der vil være et væld af smurte boller og rundstykker sammen med hele vores kendte sortiment af klassikere som franske hotdogs, taquitos, smørcroissanter og cookies. 

7-Eleven Danmark driver i forvejen hospitalsbutikker på Rigshospitalet i København og på hospitaler i Hvidovre, Herlev, Ålborg, Gødstrup og Viborg. 

Erfaringerne herfra er, at både patienter, medarbejdere og besøgende sætter stor pris på det brede udvalg og de sundere alternative til klassisk convenience mad. Også de sunde alternativer er nemlig lige så nemme at snupper med og spise på hospitalet om man er indlagt, på job eller besøgende.

Sortimentet vil naturligvis også være tilpasset det faktum, at vi er på et hospital. Der vil være et større udvalg af sukkerfri slik, lidt gaveartikler, blomster, legetøj, og det man lige kan stå og mangle, hvis man indlægges akut. 

"Vi er blevet taget rigtig godt imod af både patienter, medarbejdere og besøgende på de hospitaler, hvor vi driver 7-Eleven-butikker," siger administrerende direktør Jesper Østergaard, 7-Eleven Reitan Convenience Danmark. 

Allerede i dag er vi til stede på seks hospitaler spredt over hele landet. Med butikken på sygehuset i Hillerød rykker vi videre på et strategiske forretningsområde, som vi er meget glade for og ser et spændende potentiale i. 

"Nærheden til kunderne er tættere her. Vi har en ambition om både at gøre hverdagen og samtidig give de kunder, som ønsker det, muligheden for at leve sundere og grønnere. Det, oplever vi, er vigtigt for mange af kunderne i vores hospitalsbutikker," fortæller Jesper Østergaard.

Medarbejderne fra den nuværende butik på Hillerød sygehus, som hidtil er blevet drevet af Nordsjællands Hospital, fortsætter i den nye 7-Eleven. Det bidrager til god stabilitet, og kunderne kan glæde sig til at møde det samme team af kendte ansigter bag disken og i den nye butik. Hvem der skal være købmand og franchisetager i den nye butik offentliggøres først i det nye år. 

At begge parter glæder sig til samarbejdet, fremgår af en pressemeddelelse fra Nordsjællands Hospital:

"Det har aldrig været en del af hospitalets kerneopgave at drive kiosk, men den har stor værdi for vores patienter, besøgende og personale, og derfor glæder vi os over, at vi har indgået et samarbejde med 7-Eleven, der kommer med både et sortiment og et koncept, som er velafprøvet og velkendt af kunderne," siger Henrik Engberg, afdelingschef i Facility Management.

Om 7-Eleven

  • Alle 7-Elevens købmænd er selvstændige og driver selv deres butikker som franchisetagere
  • 7-Eleven Danmark drives af Reitan Convenience Danmark.
  • Reitan Convenience Danmark er en del af Reitan Retail, som tilsammen udgøres af Rema 1000 Danmark, Rema 1000 Norge og Uno-X Mobility.
  • 7-Eleven er en del af den norske familieejede Reitan gruppe, hvis overordnede vision er at blive kendt som det mest værdidrevne selskab. Reitan er til stede i syv lande i Norden og Baltikum og omfatter tre forretningsområder: Reitan Retail, Reitan Ejendomme og Reitan Kapital.

Kontakter

Billeder

7-Eleven-medarbejdere i butik
7-Eleven-medarbejdere i butik
Download

Følg pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

7-Eleven lander rekordregnskab15.4.2024 14:57:03 CEST | Pressemeddelelse

Reitan Convenience Denmark, der driver 7-Eleven, kom ud af 2023 med en omsætning på 2,7 milliarder kr. Det er rekord for convenience-kæden. 2023 var blandt andet præget af både ekspansion på strategisk vigtige lokationer, introduktion af nye samarbejder og produkter med bæredygtighed i fokus samt frasalg af datterselskab. 7-Eleven forventer i 2024 at styrke sin position i markedet yderligere med nye butikker og øget fokus på udvikling af ’madkategorien’.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye