Ahlsell Danmark

Opkøb godkendt: Ahlsell Danmark styrker sig overfor industrien

Del

Konkurrencemyndighederne har godkendt Ahlsell Danmarks køb af industrispecialisten KJV A/S, en investering som skal styrke positionen på industrimarkedet.

Brødrene Henrik (tv) og Kristian Løftgaard fortsætter som direktører i KJV, fortæller Claudio Christensen, CEO, Ahlsell Danmark (th).
Brødrene Henrik (tv) og Kristian Løftgaard fortsætter som direktører i KJV, fortæller Claudio Christensen, CEO, Ahlsell Danmark (th).

Der er vokseværk hos Ahlsell Danmark. Selskabet, der tidligere i år købte Sanistål, har nu fået godkendt opkøbet af industrispecialisten KJV A/S, der bl.a. sælger skærende værktøjer, transmissioner, tekniske artikler, værktøjsmaskiner og automationsløsninger.

Vokser gennem opkøb

”Vi er selvfølgelig super glade for, at købet er gået igennem. Det er en investering, som skal være med til at accelerere vores vækst, styrke vores position fremadrettet og gøre os endnu mere relevante i industrimarkedet. Sammen kan Ahlsell Danmark og KJV tilbyde virksomheder i alle dele af industrien et endnu bredere sortiment, dybe tekniske kompetencer og et omfattende serviceprogram”, siger Claudio Christensen, CEO, Ahlsell Danmark.

Ahlsell Danmark er del af den nordisk-baltiske handelskoncern Ahlsell, der har en strategisk ambition om at vokse gennem opkøb, og som i 2023 har købt 13 virksomheder.

Holder fast i det, der bare kører

KJV A/S, der har haft pæn vækst og stigende aktivitetsniveau gennem årene, har 110 medarbejdere, 6.500 kunder blandt især mindre og mellemstore virksomheder i jern- og maskinindustrien samt syv lokationer i Danmark, bl.a. centrallager i Odense. 

Efter planen fortsætter KJV som en selvstændig forretningsenhed i Ahlsell Danmark med eget navn, organisation og ledelse, hvor brødrene Henrik og Kristian Løftgaard deler direktørposten.

KJV er en sund, veldrevet forretning med et stærkt brand og medarbejdere med stærke kompetencer. Det kører bare, så det ændrer vi ikke ved. Fokus er på, hvor vi med fordel kan arbejde sammen om at styrke såvel vores egen som vores kunders forretning gennem de produkter, løsninger, kompetencer og services, vi tilbyder”, siger Claudio Christensen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Brødrene Henrik (tv) og Kristian Løftgaard fortsætter som direktører i KJV, fortæller Claudio Christensen, CEO, Ahlsell Danmark (th).
Brødrene Henrik (tv) og Kristian Løftgaard fortsætter som direktører i KJV, fortæller Claudio Christensen, CEO, Ahlsell Danmark (th).
Download

Om Ahlsell 

Ahlsell er til stede, hvor folk bor, arbejder og lever deres liv. Som førende distributør inden for teknisk installation samarbejder vi med vores kunder om at drive udviklingen for dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder. Med et bredt udvalg af produkter og services, specialistviden og logistik i verdensklasse er det vores opgave at gøre vores professionelle kunders hverdag lettere.

Med en omsætning på ca. 50 milliarder SEK, næsten 8.000 medarbejdere, over 300 butikker og fire centrallagre gør vi alt for at opfylde vores kundeløfte: Ahlsell gør det lettere at være professionel.

www.ahlsell.com

Ahlsell er til stede i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen og Polen.

Ahlsell Danmark beskæftiger - før købet af KJV A/S - ca. 850 medarbejdere i tre forretningsenheder:

Sanistål – part of Ahlsell: Leverandør af et omfattende service- og produktprogram til industri, byggeri og andre brancher, bl.a. VVS, stål og metaller, beslag og sikring, værktøj, teknik, el, befæstelse, kemi, forbrugsvarer og personligt udstyr.

Ahlsell REF: Leverandør af helhedsløsninger for direkte og indirekte køle- og varmepumper til en række brancher.

VVS-Trading: Leverandør af VVS-artikler til især byggemarkeder og andre detailhandlere.

www.sanistaal.dk

Følg pressemeddelelser fra Ahlsell Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ahlsell Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye