Ahlsell Danmark

Opkøb godkendt: Ahlsell trækker i arbejdstøjet

Del

Ahlsell har fået grønt lys til opkøbet af Bacher Work Wear. Godkendelsen er endnu en vigtig brik i den nordisk-baltiske handelskoncerns ambitiøse vækststrategi i Danmark.

Nu trækker Ahlsell Danmark i arbejdstøjet, lyder det fra adm. dir. Claudio Christensen, efter at Konkurrencemyndighederne har godkendt købet af Bacher Work Wear, der siden 1897 har klædt dansk erhvervsliv på.
Nu trækker Ahlsell Danmark i arbejdstøjet, lyder det fra adm. dir. Claudio Christensen, efter at Konkurrencemyndighederne har godkendt købet af Bacher Work Wear, der siden 1897 har klædt dansk erhvervsliv på. Lars Horn

Med opkøbet af Sanistål sidste år tog Ahlsell, der er den største tekniske distributør i Norden, et stort skridt ind på det danske B2B-marked – med en plan om at ekspandere og styrke sin markedsposition yderligere.

Nu er endnu en brik i den plan faldet på plads. Konkurrencemyndighederne har godkendt Ahlsells køb af Bacher Work Wear, der med en omsætning på 178 mio. kr. er førende leverandør af arbejdstøj, uniformer og profiltøj til dansk erhvervsliv. I december sidste år blev Ahlsells opkøb af industrispecialisten KJV A/S godkendt.

Klar til at sætte turbo på

Hos Ahlsell Danmark glæder adm. dir. Claudio Christensen sig over, at handlen er gået igennem:

”Vores kunder tæller mere end 34.000 virksomheder i dansk industri og byggeri - som alle har brug for arbejdstøj. Med købet af Bacher Work Wear kan vi tilbyde en stærk totalløsning med alt indenfor tekniske produkter og beklædning. Der er masser af synergifordele og krydssalgsmuligheder, som vi sammen skal realisere. Vi er mere end klar til at trække i arbejdstøjet og sætte turbo på væksten".

Han fortæller, at Ahlsell som et led i opkøbs- og vækstplanerne udvider sit centrallager i Billund. Det sker i etaper og betyder, at lagerkapaciteten på det højteknologiske robotanlæg kan mere end fordobles. 

Ser muligheder for nye markeder

Opkøbet af Bacher Work Wear flugter med Ahlsell-koncernens strategi om at være en one stop-shop for sine kunder i de nordiske og baltiske lande. Fundamentet for dét er på plads med Bacher Work Wears sortiment på 50.000 produkter fra 150 brands – og mere end 125 års erfaring med at sælge arbejdstøj.

Også hos Bacher Work Wear, der de seneste to år har vækstet 40 procent, melder adm. dir. Peter Vallentin klar til yderligere vækst:

”Vi har fået en langsigtet og ambitiøs ejer. Ahlsell står godt i markedet for arbejdstøj i Sverige og Norge og er i Danmark stærke på personligt sikkerhedsudstyr, noget der ofte forhandles sammen med arbejdstøj. Sammen med vores mangeårige erfaring og dybe kompetencer giver det nogle rigtig spændende muligheder, dels for at vi kan skalere til nye markeder, dels for at vores kunder kan samle indkøbet af arbejdstøj og sikkerhedsudstyr – og få det leveret med dags varsel fra Ahlsells robotlager”, siger Peter Vallentin.

Inden for et par uger bliver Ahlsell formelt ejer af Bacher Work Wear, og samarbejdet kan gå i gang. Bacher Work Wear fortsætter efter planen med eget navn og organisation.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Claudio Christensen står som adm.dir. i spidsen for Ahlsell Danmarks ambitiøse vækststrategi, hvor opkøb spiller en vigtig rolle.
Claudio Christensen står som adm.dir. i spidsen for Ahlsell Danmarks ambitiøse vækststrategi, hvor opkøb spiller en vigtig rolle.
Download
Bacher Work Wear har de seneste to år vækstet 40 pct., og adm. dir. Peter Vallentin melder klar til yderligere vækst som del af Ahlsell Danmark.
Bacher Work Wear har de seneste to år vækstet 40 pct., og adm. dir. Peter Vallentin melder klar til yderligere vækst som del af Ahlsell Danmark.
Download
Bacher Work Wear så dagens lys i København i 1897, hvor virksomheden stadig har hovedkvarter. Den største lokation er i Odense,  hvor der bl.a. er logistikcenter, lager, logotrykkeri og flere showrooms. Senest har virksomheden åbnet afdeling i Aarhus.
Bacher Work Wear så dagens lys i København i 1897, hvor virksomheden stadig har hovedkvarter. Den største lokation er i Odense, hvor der bl.a. er logistikcenter, lager, logotrykkeri og flere showrooms. Senest har virksomheden åbnet afdeling i Aarhus.
Download

Om Ahlsell 

Ahlsell er til stede, hvor folk bor, arbejder og lever deres liv. Som førende distributør inden for teknisk installation samarbejder vi med vores kunder om at drive udviklingen for dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder. Med et bredt udvalg af produkter og services, specialistviden og logistik i verdensklasse er det vores opgave at gøre vores professionelle kunders hverdag lettere.

Med en omsætning på ca. 50 milliarder SEK, næsten 8.000 medarbejdere, over 300 butikker og fire centrallagre gør vi alt for at opfylde vores kundeløfte: Ahlsell gør det lettere at være professionel.

www.ahlsell.com

Ahlsell er til stede i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen og Polen.

Ahlsell Danmark beskæftiger ca. 970 medarbejdere i fire forretningsenheder:

Sanistål – part of Ahlsell: Leverandør af et omfattende service- og produktprogram til industri, byggeri og andre brancher, bl.a. VVS, stål og metaller, beslag og sikring, værktøj, teknik, el, befæstelse, kemi, forbrugsvarer og personligt udstyr.

Ahlsell REF: Leverandør af helhedsløsninger for direkte og indirekte køle- og varmepumper til en række brancher.

VVS-Trading: Leverandør af VVS-artikler til især byggemarkeder og andre detailhandlere.

KJV A/S: Leverandør af skærende værktøjer, transmissioner, værktøj, tekniske artikler, værktøjsmaskiner og automationsløsninger til især jern- og maskinindustrien.

www.sanistaal.dk

Følg pressemeddelelser fra Ahlsell Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ahlsell Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye