Ahlsell Danmark

Ahlsell og Uponor skaber banebrydende alliance for løsninger til håndtering af spildevand, regnvand og drikkevand

Del

Ahlsell præsenterer et spændende nyt partnerskab! Med samarbejdet med Uponor kan Ahlsell nu også tilbyde sine kunder Uponors omfattende sortiment af løsninger til håndtering af regn-, spildevand og drikkevand. Dette partnerskab bygger på virksomhedernes fælles vision om at skabe et mere bæredygtigt samfund.

Flemming Nielsen og Søren F. Rasmussen mødtes for nyligt på Ahlsells logistikcenter i Billund, hvor Uponors produkter allerede er tilgængelige.
Flemming Nielsen og Søren F. Rasmussen mødtes for nyligt på Ahlsells logistikcenter i Billund, hvor Uponors produkter allerede er tilgængelige.

”Vi er stolte over at kunne præsentere en udvidelse af vores sortiment med Uponor Infras kendte kvalitetsprodukter. Hos Ahlsell vil vores kunder fremover kunne finde alt, hvad de har brug for inden for Uponors kloak-, regnvands-, og drikkevandsløsninger. Fra hele palletten af standardrør og fittings til tanke og brønde, kan vi nu også levere komplette og skræddersyede Uponor-løsninger, der opfylder specifikke krav og behov. Især inden for områder som skybrudssikring og rensning af afstrømmende regnvand kan vi tilbyde Uponors skræddersyede løsninger til klimasikring. Og på drikkevandsområdet, kan Ahlsell tilbyde Uponors specialdesignede løsninger, der garanterer borgerne renere vand og minimerer vandspild,” forklarer Flemming Nielsen, salgsdirektør for VA hos Ahlsell.  

Ahlsell tilbyder Uponors nyeste teknologier til håndtering af vand. Som markedsleder inden for underjordisk infrastruktur, er Uponor Infra i en løbende udvikling af nye løsninger, og dette samarbejde giver Ahlsell mulighed for at tilbyde kunder adgang til de nyeste opfindelser til håndtering af vand. 

Uponor deler Ahlsells vision om et mere bæredygtigt samfund. Gennem partnerskabet kan de nu tilbyde produkter, der er produceret med bæredygtighed for øje. Fra produktionen på Uponors ISCC Plus-certificerede fabrikker til dokumentation med miljøcertifikater, sikres kunder adgang til produkter med reduceret CO2-aftryk. Produkternes miljømæssige aftryk dokumenteres på Ahlsells webshop, hvilket gør det nemt at træffe et grønnere produktvalg.  

”Uponor og Ahlsell deler visionen omkring den bæredygtige agenda, hvilket er meget afgørende for Uponor. Dette vil ikke kun styrke Uponors position inden for branchen, men det vil også åbne op for en mere effektiv og omkostningseffektiv forsyningskæde. Alt i alt ser vi dette samarbejde som en win-win-situation, der vil skabe værdi både for Uponor og for vores kunder,” siger Søren F. Rasmussen, der er salgschef hos Uponor Infra.  

Flemming og Søren mødtes for nyligt på Ahlsells logistikcenter i Billund, hvor Uponors produkter allerede er tilgængelige. Sammen kan virksomhederne levere effektive løsninger og faglig sparring til kunder indenfor industrien og byggeriet, uanset om de arbejder på større eller mindre projekter.  

Om Uponor og Ahlsell   

  • Ahlsell er nu forhandler af mere end 500 Uponor-produkter til håndtering af drikkevand, spildevand og regnvand.  

  • Uponor er førende global leverandør af løsninger til håndtering af vand med rødder i Finland og er en del af Georg Fischer Group.  

  • Ahlsell er for professionelle, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet. I Danmark er Ahlsell til stede med 26 butikker og 11 selvbetjeningsbutikker.     

Kontakter

Billeder

Om Ahlsell 

Ahlsell er til stede, hvor folk bor, arbejder og lever deres liv. Som førende distributør inden for teknisk installation samarbejder vi med vores kunder om at drive udviklingen for dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder. Med et bredt udvalg af produkter og services, specialistviden og logistik i verdensklasse er det vores opgave at gøre vores professionelle kunders hverdag lettere.

Med en omsætning på ca. 50 milliarder SEK, næsten 8.000 medarbejdere, over 300 butikker og fire centrallagre gør vi alt for at opfylde vores kundeløfte: Ahlsell gør det lettere at være professionel.

www.ahlsell.com

Ahlsell er til stede i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen og Polen.

Ahlsell Danmark A/S blev stiftet som selskab 1. april 2024. Virksomheden beskæftiger ca. 1.050 medarbejdere og bygger på fem "forretningsben":

Det tidligere Sanistål: Leverandør af et omfattende service- og produktprogram til industri, byggeri og andre brancher, bl.a. VVS, stål og metaller, beslag og sikring, værktøj, teknik, el, befæstelse, kemi, forbrugsvarer og personligt udstyr.

Det tidligere Ahlsell REF: Leverandør af helhedsløsninger for direkte og indirekte køle- og varmepumper til en række brancher.

VVS-Trading: Leverandør af VVS-artikler til især byggemarkeder og andre detailhandlere.

KJV A/S: Leverandør af skærende værktøjer, transmissioner, værktøj, tekniske artikler, værktøjsmaskiner og automationsløsninger til især jern- og maskinindustrien.

Bacher Work Wear: Leverandør af arbejdstøj, profiltøj og uniformer til dansk erhvervsliv.

www.ahlsell.dk 

Følg pressemeddelelser fra Ahlsell Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ahlsell Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye