Telia Danmark

Snart får Telias kunder adgang til podcasts fra Podimo

Del

Inden årets udgang kan Telias kunder få glæde af omkostningsfri adgang til et omfattende bibliotek af podcasts fra lyduniverset Podimo.

Inden årets udgang tilbydes alle Telia og Call me kunder med mobil-, bredbånd- eller mobilt bredbåndsabonnement fri adgang til Podimo som ekstra service uden omkostninger.

Podimos podcasts byder på et stort udvalg af kvalitetsindhold fra et omfattende katalog af originale og eksklusive, reklamefri podcasts. Der kan lyttes til en masse spændende navne og titler, der bl.a. tæller Mads Steffensen, Geggo & Cengiz, Casper Christensen, Frank Hvam, Hav & Kamal, ’Det, vi taler om’, ’Fries Before Guys’, ’Her Går Det Godt’, ’Narkobetjenten’ og mange, mange flere. Podimo kan lyttes til over hele verden, så længe appen er downloadet i Danmark.

"Vi ser en stigende efterspørgsel fra kunder, der gerne vil samle familiens løsninger inden for mobiltelefoni, internet og streaming. Samtidig stiller familierne højere krav til kvaliteten af deres underholdningsløsninger. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde Podimo som ekstra service uden omkostninger til alle vores eksisterende og nye mobil-, bredbånd- eller mobil- bredbåndskunder. Med Podimo får Telias og Call mes kunder fri adgang til en perlerække af podcasts i verdensklasse, når og hvor de ønsker det,” siger Jakob Steen, kommerciel direktør i Telias privatforretning.

Hos Podimo er der også begejstring for at kunne invitere Telias kunder indenfor i lyduniverset:

”Vi er enormt glade for samarbejdet med Telia, der åbner for en masse nye muligheder, både for os og Telia. Partnerskabet kommer som det seneste i en række partnerskaber, som vi har lanceret i løbet af 2023, og som alle bidrager til, at endnu flere nu får glæde af vores omfattende lydunivers. Sammen med Telia glæder vi os til at kunne bidrage til, at danskere nu i højere grad får muligheder for at lytte til en masse lydindhold af høj kvalitet.” siger Emilie Korning, Commercial Country Manager Denmark hos Podimo. 

Podimo er den nyeste tilføjelse til Telias underholdningsunivers, der allerede omfatter Netflix, HBO Max, Viaplay, Spotify, TV 2 Play samt Discovery+.

Læs mere om Podimo på Telia.dk og Callme.dk.

Kontakter

Om Telia

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

Dansk turisme vil udnytte mobildata til at optimere sommerens højsæson26.1.2024 12:14:20 CET | Pressemeddelelse

Et samarbejde mellem VisitDenmark, Dansk Kyst- og Naturturisme, Vestkystens destinationsselskaber, teknologivirksomheden NTT DATA Business Solutions, Telia og flere andre dataleverandører giver værdifuld indsigt i turisters bevægelses- og forbrugsmønstre. Platformen VisitData vil revolutionere det danske turisterhvervs muligheder for planlægning og prioritering inden for handel, transport, overnatning, underholdning og restauranter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye