Kron Kommunikation

Nyhed: Liseberg udvider julesæsonen og lancerer nyt vintermarked

Del

Juletiden nærmer sig med smukke julelys og hyggelige julemarkeder. Sveriges førende forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, åbner 18. november med et smukt vinterlandskab og millioner af lys. Som noget nyt i år strækker vintersæsonen sig helt frem til 7. januar. Et nyt eventyrligt vintermarked med igloer bliver det nye centrale samlingssted, og hele Liseberg forvandles til et snefyldt vinterlandskab, hvor julestemningen opstår med et trylleslag.

Jul på Liseberg åbner 18. november og holder åbent helt til 7. januar
Jul på Liseberg åbner 18. november og holder åbent helt til 7. januar

Fra det store vintermarked spreder duften af gløgg, brændte mandler og julens lækkerier sig mellem boder og forlystelser. Fra nissebyen lyder fnis, latter og bjældeklang. Og så er der jubilæumsudstilling i Lisebergstårnet, for i år fylder Liseberg 100 år, og udstillingen tager gæsterne med på en rejse gennem Lisebergs historie. 

Jul i Liseberg er et af Nordens største og fineste julemarkeder, og nu kan man forlænge den stemningsfulde tid med besøg helt frem til 7. januar. Ved at forlænge sæsonen kan vores gæster fortsat opleve et unikt vinterlandskab, nyde vinteråbne forlystelser eller hvorfor ikke dykke ned i Lisebergs hundredeårige historie i vores nye jubilæumsudstilling, siger Andreas Andersen, Lisebergs direktør.

Nyt temaområde og jubilæumsudstilling

Årets vintersæson bliver ikke bare en uge længere men er også blevet udvidet med et helt nyt temaområde og en jubilæumsudstilling, som henvender sig til en mere voksen målgruppe. Vintermarkedet åbner på hovedscenen og byder på 19 nye handelsboder, skøjteløb på skøjtebanen og glitrende igloer. Alt sammen ved foden af det nye sneklædte bjerg. Oppe ved Lisebergstårnet træder man direkte ind i 100 års glæde i Lisebergs jubilæumsudstilling med billeder og sjove ting fra Lisebergs første 100 år. 

Julesæsonen åbner 18. november og er åben til 7. januar. Billetter til sæsonen frigives 14. november på liseberg.se.

Årets vinternyheder i Liseberg 2023

Vintermarked: Årets nyhed er et livligt, snedækket vintermarked fyldt med dejlige julegaver. Her findes ting, der varmer hænder, fødder og hjerte. Sigt efter det snedækkede bjerg, hvor markedet ligger. Liseberg har også sin egen skøjtebane til dem, der vil prøve kræfter med isen. I de nye igloer i nærheden kan man varme sig med varm chokolade og nyde en lille pause.

Lisebergs jubilæumsudstilling: I år fejrer Liseberg sit 100-års jubilæum, og jubilæumsudstillingen tager gæsterne med på en rejse gennem Lisebergs historie. Jubilæumsudstillingen er fyldt med masser af spændende genstande, kuriositeter og billeder. Dyk ned i historier om klassiske forlystelser, spændende begivenheder, dansebaner og kunstnere, som har sat deres præg på Lisebergs første hundrede år.

Legende let juleovernatning på Liseberg Grand Curiosa Hotel

Tidligere i år åbnede Lisebergs nye familiehotel - Liseberg Grand Curiosa Hotel, som er indrettet med en klassisk ponykarrusel fra 1923 i restauranten og en rutsjebane fra anden sal, så man kan rutsje ned til receptionen! Hotellet klæder om til julekostumet til Lisebergs vintersæson, så her er julestemning for alle pengene. Hotellet har 457 familieværelser, en restaurant i stueetagen, en bistro på taget med udsigt over parken og hele byen. Her er julestemning for alle pengene.

Læs mere om åbningstider, billetpriser og aktiviteter i den udvidede julesæson i Liseberg.

Om Liseberg

Liseberg er en af de førende forlystelsesparker i Europa og tilbyder underholdning, attraktioner, restauranter og overnatning af højeste kvalitet. Hvert år byder parken omkring 3 millioner gæster velkommen, hvilket gør Liseberg til den mest besøgte destination i Sverige. Liseberg er en af de mest prisbelønnede parker i Europa, og fik i september 2023 hædersprisen "Best of the Best" i den prestigefyldte Park World Excellence Awards 2023.

Kontakter

Billeder

Jul på Liseberg åbner 18. november og holder åbent helt til 7. januar
Jul på Liseberg åbner 18. november og holder åbent helt til 7. januar
Download
Vintereventyr hos Liseberg Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Vintereventyr hos Liseberg Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Download
Vinterpyntede karuseller hos Liseberg Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Vinterpyntede karuseller hos Liseberg Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Download
Maskotten Julius til Jul. Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Maskotten Julius til Jul. Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Download
Blomsterkarusellen ved jul Foto Liseberg AB/Stefan Karlberg
Blomsterkarusellen ved jul Foto Liseberg AB/Stefan Karlberg
Download
Lisebergs hovedindgang ved jul. Foto: Liseberg/Stefan Karlberg
Lisebergs hovedindgang ved jul. Foto: Liseberg/Stefan Karlberg
Download

Velkommen til Kron Kommunikation!

Kron Kommunikation er et PR- og kommunikationsbureau med base i København. Bureauet er specialiseret i PR og kommunikation for kunder i turist- og rejsebranchen - særligt med fokus på de skandinaviske turistdestinationer.

Følg pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Syv anderledes og unikke vinteroplevelser for enden af direkte flylinje fra København21.11.2023 10:40:10 CET | Pressemeddelelse

Vinteren er tæt på, og alle, der elsker at stå på ski, glæder sig til årets skiferie. Men vinteroplevelser kan være meget mere end kun at stå på ski. I midtsvenske Jämtland Härjedalen finder man – ud over skisportsmuligheder i verdensklasse - også mange anderledes og unikke vinteroplevelser. Her er mulighed for at fx sove i en ægte iglo, lave yoga på rensdyrskind, køre nogle af verden første elektriske snescooters eller håndfordre tamme rensdyr. Det er nemt at komme til området med den nye direkte flylinje fra København til Åre/Östersund lufthavn.

Ny specialdesignet lysvandring og masser af julestemning i Vestsverige15.11.2023 09:43:07 CET | Pressemeddelelse

Lys i mørket kan noget, særligt om vinteren. På Gunnebo Slott lige udenfor Gøteborg i Vestsverige tændes masser af lys i mørket, med en ny og spektakulær lysfestival - Winter Lights, som har verdenspremiere den 17. november og lyser mørket op helt til den 7. januar. Der er også andre lysende begivenheder i Vestsverige op til jul, så små og store kan komme i julestemning inden den store højtid.

NORDENS STØRSTE HALLOWEEN EVENT ÅBNER I FORLYSTELSESPARKEN LISEBERG, GØTEBORG4.10.2023 09:37:19 CEST | Pressemeddelelse

Aldrig har man fået så meget gys for pengene som i år, når den prisbelønnede forlystelsespark Liseberg slår portene op til årets Halloween-oplevelse 6. oktober. Parken byder på sjov for både store og små, bangebukse og de modige. Liseberg i Gøteborg, som for nylig blev udnævnt til Europas bedste forlystelsespark i den prestigefyldte Park World Excellence Awards 2023, har fuldstændig skiftet udseende i en vild efterårsstorm, og gæsterne bliver mødt af både hyggelige gys, fugleskræmsler, slikmysterier, masser af græskar og skræmmende sjove oplevelser.

The Peak Fear Experiment – forlystelsesparken Liseberg gennemfører gysereksperimenter sammen med verdens førende forskere fra Aarhus Universitet13.9.2023 09:45:57 CEST | Pressemeddelelse

Forlystelsesparken Liseberg i Gøteborg søger nu frivillige til "The Peak Fear Experiment", der bliver gennemført et hemmeligt sted i Sverige. Deltagerne skal være parate til at udfordre deres frygt og udforske grænserne for underholdningsgys. Eksperimentet udføres i samarbejde med forskere ved Recreational Fear Lab på Aarhus Universitet og finder sted den 11. oktober 2023. The Peak Fear Experiment - film

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum