Erhvervshus Nordjylland

Ny medarbejder for The Trade Council får base hos Erhvervshus Nordjylland

Del

Nadia Itani tiltræder som ny internationaliseringsrådgiver for The Trade Council

Fra onsdag 1. november 2023 indtager Nadia Itani rollen som ny Internationaliseringsrådgiver.

Nadia har flere års erfaring inden for eksportfremme med en baggrund inden for international handel, eksport og investeringsfremme. Hun har arbejdet med at lette danske virksomheders adgang til internationale markeder, og med at støtte virksomhederne i at navigere trygt udenom de faldgruber, der kan være på eksportmarkederne.

Nadia har desuden betydelig erfaring i at udvikle skræddersyede strategier for international ekspansion og med at arrangere større eksport- og investeringsbegivenheder for at fremme synergier og skabe nye muligheder. Herudover har Nadia erfaring fra den private sektor ikke mindst fra landbrug- og fødevareindustrien.

”Nadias erfaring og kompetencer vil uden tvivl styrke vores rådgivning og arbejde med små og mellemstore nordjyske virksomheder i forhold til globale ekspansionsstrategier og internationalisering. Vi ser frem til at arbejde sammen med Nadia, og er overbeviste om, at hendes engagement og ekspertise vil bidrage til Erhvervshus Nordjyllands mission om at styrke erhvervsudviklingen i Nordjylland”, fortæller Flemming Eriksen, der er forretningsudviklingschef hos Erhvervshus Nordjylland.

Hendes indgående kendskab til disse brancher er en værdifuld ressource for virksomheder, der ønsker at forfølge internationale markedsmuligheder inden for netop disse områder.

Nøgleord

Kontakter

Om Erhvervshus Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland en en del af nordjyske erhvervsfremme og tilbyder gratis og uvildig vejledning til alle små- og mellemstore virksomheder i Nordjylland. Virksomhederne kan få kortlagt deres udviklingsmuligheder af uvildige forretningsudviklere med specialiseret viden inden for områder som: Digitalisering, Grøn omstilling, Internationalisering og Arbejdskraft.

Erhvervshus Nordjylland er knudepunkt i nordjysk erhvervsfremme, og kan åbne dørene for virksomheder til et stort netværk af øvrige offentlige og private aktører. Derudover er Erhvervshus Nordjylland operatør på programmer, der gør det muligt at igangsætte målrettede udviklingsforløb i samarbejde med private rådgivere.

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Nordjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Nordjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye