De 10 mest populære mobiler i september + top fem mobiler indleveret til Telia Recycle

Del

Nyeste skud på Apple stammen - iPhone 15 - indtager ikke overraskende førstepladsen i denne måned top 10, hvor Samsung som den eneste anden producent truer de amerikanske giganter. Hos Telia Recycle er Apple iPhone 11 og 12 de mest populære modeller at aflevere til genbrug. 

Apple indtager ikke overraskende førstepladsen på listen over den foregående måneds mest populære mobiler hos Telia. Den spritnye iPhone 15 er i Pro-modellen den mest populære, men Pro Max samt den almindelig model er også på top 10 listen som henholdsvis nummer fire og nummer syv. 

Samsung har tre modeller med på listen. Galaxy S23 sniger sig lige ind på podiet som nummer tre imens S23 Ultra og A54 ligger nummer fire og fem. 

Den fulde liste ser således ud: 

 1. Apple iPhone 15 Pro
 2. Apple iPhone 14
 3. Samsung Galaxy S23
 4. Apple iPhone 15 Pro Max
 5. Samsung Galaxy S23 ultra
 6. Samsung Galaxy A54
 7. Apple iPhone 15
 8. Apple iPhone 14 Pro
 9. Apple iPhone 13
 10. Apple iPhone 14 Pro Max

I Telia Recycle regi er Apple iPhone 11 og 12 fortsat de modeller, som flest har afleveret til genbrug. I denne måned har Samsung dog også en model med i den fulde top 5, der ser således ud: 

 1. Apple iPhone 11   
 2. Apple iPhone 12
 3. Apple iPhone 11 Pro
 4. Apple iPhone 12 Pro   
 5. Samsung Galaxy S21

Telia Recycle er en del af Telias indsats for bæredygtighed. Gennem initiativet har kunder mulighed for at aflevere brugte mobiltelefoner og få kontante rabatter ved køb af nyt udstyr. 

Læs mere om Telia Recycle her - og se mere information om mobilerne - herunder priser og butikker - på Telias hjemmeside.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

Dansk turisme vil udnytte mobildata til at optimere sommerens højsæson26.1.2024 12:14:20 CET | Pressemeddelelse

Et samarbejde mellem VisitDenmark, Dansk Kyst- og Naturturisme, Vestkystens destinationsselskaber, teknologivirksomheden NTT DATA Business Solutions, Telia og flere andre dataleverandører giver værdifuld indsigt i turisters bevægelses- og forbrugsmønstre. Platformen VisitData vil revolutionere det danske turisterhvervs muligheder for planlægning og prioritering inden for handel, transport, overnatning, underholdning og restauranter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye