3 Danmark

3 slår dørene op til ny butik i Herlev Bymidte Center

Del

Torsdag d. 28. september åbner teleselskabet 3 en ny butik i Herlev Bymidte Center, når centret åbner. Butikschef i 3 Elias Herr er klar til at tage imod kunderne fra kl. 09. Butikken i Herlev er den anden nye 3butik, der åbner i år.

Butikschef Elias Herr glæder sig til at byde kunderne velkomne i 3's nye butik i Herlev Bymidte Center.
Butikschef Elias Herr glæder sig til at byde kunderne velkomne i 3's nye butik i Herlev Bymidte Center.

Når 3Butikken i Herlev åbner i morgen, torsdag, bliver det en stor dag for Mads Duedahl, der har det øverste ansvar for 3’s butikker.  

Efter en periode på fem år uden nye butiksåbninger åbner 3 nu sin anden butik i år. Og der er en hel speciel grund til, at 3 nu satser mere på butikker på Sjælland, forklarer han:  

“Det er en stor fornøjelse, at vi nu kan byde kunder fra Herlev og omegn velkommen i vores nye butik. Vi har i en længere periode set nærmere på Sjælland for at finde ud af, om der var grobund for at åbne flere butikker. Når vi skal åbne en ny butik, er der en række betingelser, der skal være opfyldt ift. beliggenhed, fodgængertrafik osv. Efter at vi har set nærmere på Herlev og Herlev Bymidte Center, har det vist sig, at det er en ideel lokation for os. Vi glæder os derfor meget til at kunne servicere Herlev og omegn endnu bedre.”  

3Butikken åbner i forbindelse med den officielle åbning af Herlev Bymidte Center, der netop har gennemgået en omfattende udvidelse og modernisering. Centerchef Gitte Rindbøl ser også frem til åbningen af den nye 3Butik:  

“3Butikken er en af flere nye butikker, der åbner i centeret ifm. den officielle åbning efter moderniseringen af centret. Vi har haft fokus på at skabe en masse nye og spændende shopping-muligheder for vores kunder, og her passer 3Butikken perfekt ind i visionen for, hvad vi fremadrettet skal kunne tilbyde Herlev Bymidte Bycenters kunder,” siger hun. 

Også den nye butiksleder Elias Herr ser frem til at byde kunderne velkomne i butikken i centret på Herlev Bygade 22. 

“Det er fantastisk, at vi nu endelig kan slå dørene op og vise alle borgere i Herlev og omegn vores fantastiske produkter, skarpe åbningstilbud og tilbyde dem en sublim kundeoplevelse. Jeg glæder mig meget!” 

Nøgleord

Kontakter

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 4G og 5G mobilnetværk. 3’s mere end 1,5 mio. kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 73 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 Danmark har kontor i et Københavns nye bydel, Carlsberg Byen, hvor vi beskæftiger ca. 650 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra 3 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum