OK sætter strøm til den tunge transport

Del

Nu er energiselskabet OK klar med el-ladestandere til den tunge transport. Den første ud af mange ladelokationer bliver ved OK’s nuværende lokation på Europavej i Taulov

Energiselskabet OK ønsker at imødekomme markedet og vognmændenes stigende interesse for elektriske lastbiler. Inden udgangen af 2024 åbnes der i alt seks OK Truckstationer med ladestandere til den tunge transport.

Den første el-ladeløsning indvies til oktober ved OK på Europavej i Taulov. På truckstationen kommer én ladestander med to udtag til at forsyne den tunge transport med en ladeeffekt op til 300 kW. Det vil sige, at to lastbiler kommer til at kunne oplade ad gangen.

Et stærkt el-ladenetværk – også til den tunge transport

Selvom interessen for elektriske lastbiler er stigende, er der stadig relativt få vognmænd, som kører på el. Det kan lyde besynderligt, men det skyldes blandt andet høje anskaffelsesomkostninger og manglen på tilstrækkelig el-ladeinfrastruktur rundt omkring i landet.

OK anerkender derfor vigtigheden af at skabe et stærkt el-ladenetværk til den tunge transport. Det skal sikre en nemmere og mere effektiv overgang til eldrift.

”Det er med stor glæde og stolthed, at vi nu kan løfte sløret for, at vi er klar med ladestandere til den tunge transport. Vi har lagt mange kræfter i at finde den bedste løsning og de rigtige placeringer, da vi fortsat ønsker at være en pålidelig partner for vores kunder, der gerne vil tage skridtet mod en mere bæredygtig transport,” siger Henrik Dehn fra OK, der er ansvarlig for e-mobilitet til den tunge transport.

”Vi vil gerne vise kunderne, at vi er med dem hele vejen i den grønne omstilling, så vi kommer til at etablere ladestandere på flere lokationer rundt omkring i landet for at sikre gode opladningsmuligheder på farten,” understreger han.

I første omgang etableres der ladestandere på OK Truckstationerne i Taulov, Køge, Korsør, Taastrup, Randers og Aarhus.

Nøgleord

Kontakter

Rikke Bue LaumarkKommunikationskonsulent

ribl@ok.dk

Billeder

  • OK er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik. 
  • OK omfatter mere end 675 tankstationer, mere end 220 vaskehaller samt 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

Åbningsfest: Nu åbner rastepladsen Storkereden i en ny og moderne udgave6.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

På baggrund af en samarbejdsaftale med Vejdirektoratet har OK etableret lynladere ved rastepladserne Storkereden og Lærkereden langs Helsingørmotorvejen samt overtaget driften af Storkeredens forhenværende café og kiosk. Det hele er snart på plads, og det markeres med en officiel åbningsfest af den nye OK Plus-butik og tilhørende ladepark ved Storkereden fredag den 14. juni klokken 10.00-15.00

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye