Tivoli Friheden A/S

Tivoli Friheden har skudt Danmarks største Blomsterfestival i gang: En sommer fyldt til randen med smukke blomster, store musiknavne og nye madoplevelser

Del

Der er skruet op for kreativiteten i alle hjørner af Tivoli Friheden, der er forvandlet til Danmarks største og smukkeste Blomsterfestival. Til og med den 13. august kan man opleve en fortryllende park med farverige blomsterbede, spændende installationer og fede events for hele familien.

Blomsterfestivalen handler om meget mere end bare blomster. Her kan du opleve alt fra blomsterkransbindning, lærerige foredrag med den populære havemand, Claus Dalby, kreative og imponerende installationer fra dygtige blomsterdesignere. Parken danner ramme om en eventyrlig og sanselig oplevelse for alle aldre.

Allerede idet du kommer ind i parken, bliver du ramt af store smukke blomsterbuer, der fører dig videre ned i en farveeksplosion af et blomsterhav med lyserøde begonier, grønne buxbom, lilla stauder, blå lobelia, røde roser, lyslilla røllike, hvide kæmpeliljer, en himmel af forskellig farvede paraplyer, en eksplosion af blomsterkonfetti fordelt over hele parken. 

null

Slip kreativiteten fri med events og workshops for hele familien

Hermans er forvandlet til en koloni, der danner ramme for workshops, hvor du kan udfordre din kreativitet indenfor blomsterkransbinding, ansigtsmaling og male dit eget postkort eller din egen bøllehat. Måske der gemmer sig en indre kunstner i dig?

Kom med ind i Claus Dalbys romantiske have
Igen i år inviterer Claus Dalby til sine populære Garden Talks hver tirsdag og torsdag, hvor han i år har fokus på den romantiske krukkehave. Hør hvordan man kan bygge sin have op omkring krukker i et elegant og stilfuldt udtryk. 

Bliv inspireret af blomstrende samarbejder

I parken finder du i år flere samarbejder, hvor du kan søge inspiration til din egen have eller uderum. Blandt andet Verner Pantons ikoniske design af udendørsmøbler, hvor den populære Cloverleaf sofa står til udstilling. Bevæger du dig længere ind i parken, kan du også se en blomsterhave af mosaik, der er fremstillet i samarbejde med MosaikMagi. Du kan også finde en oase af hvil og ro, hvis du kommer forbi UrbanWilds showhave. Luk øjnene og forestil dig duften af bål, det varme vand fra vildmarksbadet og et koldt dyb i koldtvandskaret.

Et samarbejde set med fremtidens briller

Et særligt samarbejde, der igen i år er at finde i parken, er Jesper Liengaards Space Flowers. Beddet er inspireret af den aktuelle klimakrise, vi står i lige nu. I Jesper Liengaards univers er det planterne, der flyver ud i rummet for at opsøge nye muligheder. Ved at vende tingene på hovedet rejser kunstneren spørgsmålet, om vi overhovedet er i kontakt med den natur, vi tager for givet? Uden blomster og planter kan mennesker ikke overleve på jorden.

null

Gode sommertilbud på Madscenen Backstage

Når sulten melder sin ankomst, kan du på Madscenen Backstage finde flere nye sommertilbud. Hver tirsdag kan du få et stjerneskud og et glas vin til 220 kr. Onsdagens menu står på tre delevenlige anretninger, hvor du blandt andet får panko rejer, tun tatar og langtidstilberedt dansk kalv. Del måltidet med en ven for kun 215 kr pr person. Torsdagstilbuddet byder på en Tivoli Burger samt en 0,5 ltr fadøl for kun 200 kr. Hver dag er der også Happy Hour, hvor du får to drinks for én drinks pris.

Festival hver fredag
Foruden en eksplosion af farver og blomster, kan man hver fredag under Blomsterfestivalen se frem til spektakulær livemusik fra nogle af landets største artister. Programmet under Blomsterfestivalen byder blandt andet på musik fra Seal (14/7), Joey Moe (21/7), Kesi (28/7), Artigeardit (4/8) og Saint Clara (11/8).

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om Tivoli Friheden:

Tivoli Friheden er Aarhus' forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov.  

Følg pressemeddelelser fra Tivoli Friheden A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tivoli Friheden A/S

Kom til Jul i Friheden: Om en uge byder Tivoli Friheden velkommen til Aarhus’ hyggeligste julemarked10.11.2023 10:03:42 CET | Pressemeddelelse

Fra den 18. november kan man igen i år få en unik juleoplevelse, når tusindvis af funklende lys tændes til Jul i Friheden. I år tændes et helt nyt magisk lystræ også, der får Tivoli Friheden til at lyse op som aldrig før. Oplev ikke kun magien fra de funklende lys, men slip også kreativiteten løs til juleworkshops for hele familien i Julemandens Værksted.

Tivoli Friheden får Green Attraction miljømærke4.10.2023 13:35:13 CEST | Pressemeddelelse

Elektriske køretøjer, økologisk øl, LED-lys: Tivoli Friheden har gennem mange år arbejdet på at gøre parken mere grøn og miljøvenlig, og nu har forlystelsesparken fået et synligt bevis på arbejdet i form af en Green Attraction-certificering. Tivolidirektør Henrik Ragborg Olesen glæder sig over certificeringen, men slår samtidig fast, at Friheden ikke er i mål endnu. Og at Friheden ikke kun har ambitioner i forhold til miljøet men også til S'et i ESG.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye