Kron Kommunikation

Nyt i Gøteborg: Liseberg åbner fantasifuldt hotel med ponykarrusel og rutsjebane i lobbyen og Clarion Hotel Draken får roof-top-bar på 34. etage

Del

Gøteborgs kendte og elskede forlystelsespark, Liseberg, fejrer sine 100 år med manér, når de åbner et nyt stort hotel – Liseberg Grand Curiosa Hotel, som tager legen med ind i hoteloplevelsen. Et andet kulturelt mødested, Biograf Draken, som er hovedbiograf og festivalcentrum for Sveriges største filmfestival, bliver hjertet i Gøteborgs nye oplevelseshus og hotel, når det 34 etager høje Clarion Hotel Draken åbner i efteråret 2023.

Liseberg Grand Curiosa Hotel, med fantasifulde indretning i både lobby, restaurant og på værelserne.
Liseberg Grand Curiosa Hotel, med fantasifulde indretning i både lobby, restaurant og på værelserne.

Fantasi og leg flytter ind på Liseberg Grand Curiosa hotel

Når Liseberg Grand Curiosa slår dørene op, bliver det med en klassisk ponykarrusel fra 1923 i restauranten og en rutsjebane lige ned i lobbyen - en dør ind til fantasiens verden for legebørn i alle aldre. Det unikke hotel med 457 værelser åbner 22. april. Alle værelser er store med plads til fem til syv personer, og er man flere, er der mulighed for connecting doors mellem værelserne. Og der er ingen grund til at gå sulten eller tørstig i seng, hotellet byder på en stor restaurant med noget for enhver smag, og på taget en bistro og bar med udsigt over både forlystelsesparken og resten af byen. Har man brug for en stille stund, er der også en speak easy-bar, hvor man kan slappe af i en god lænestol.

Læs mere: www.liseberg.se/grandcuriosa/

Roof top-bar på 34. etage - Clarion Hotel Draken åbner i efteråret 2023

Gøteborgs skyline er under ombygning, og Hotel Draken, som åbner til efteråret, bliver byens højeste hotelbygning med sine 104 meter, 34 etager og 474 værelser. Hotel Draken bygger på et klassisk, kulturelt mødested i Gøteborg, Biograf Draken, som siden 1956 har samlet cineaster til den anerkendte Göteborg Film Festival og andre kulturbegivenheder. Biografen er der endnu, og den har fået selskab af, hvad der må kaldes et helt oplevelseshus med hotel, restauranter, spa samt møde- og konferencefaciliteter. På de to øverste etager indrettes en restaurant og roof top-bar med panoramavinduer og en fantastisk udsigt over byen og Gøteborgs levende havn. Kultur og koncerter bliver også en fast del af udbuddet med Draken Live, som byder på koncerter, stand-up og andre forestillinger.

Læs mere: www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/goteborg/clarion-hotel-draken/

Om Gøteborg

Gøteborg blev grundlagt i 1621, og er Sveriges andenstørste by. Byen ligger ud til den svenske vestkyst – kun få timer fra Danmark. Gøteborg byder på små specialbutikker, gallerier, restauranter, caféer og hyggelige konditorier og er omgivet af en smuk skærgårdsnatur. Byen er Volvos hjemby og er blandt andet kendt for Liseberg – Nordens største forlystelsespark – samt sit meget omfattende kulturliv og er ofte vært for større arrangementer som koncerter, store sportsbegivenheder og festivaler. Se mere: https://www.goteborg.com.

Om Göteborg & Co.

Göteborg & Co's mission er, at få flere til at opdage og vælge Gøteborg som turismedestination. Det gøres gennem et bredt samarbejde på tværs af kommunens turismeaktører ved at lede og fremme udviklingen af Gøteborg som en bæredygtig destination så alle, der bor og arbejder i byen, drager fordel af en voksende turismeindustri. Se mere: https://goteborgco.se.

Nøgleord

Kontakter

Velkommen til Kron Kommunikation!

Kron Kommunikation er et PR- og kommunikationsbureau med base i København. Bureauet er specialiseret i PR og kommunikation for kunder i turist- og rejsebranchen - særligt med fokus på de skandinaviske turistdestinationer.

Følg pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Syv anderledes og unikke vinteroplevelser for enden af direkte flylinje fra København21.11.2023 10:40:10 CET | Pressemeddelelse

Vinteren er tæt på, og alle, der elsker at stå på ski, glæder sig til årets skiferie. Men vinteroplevelser kan være meget mere end kun at stå på ski. I midtsvenske Jämtland Härjedalen finder man – ud over skisportsmuligheder i verdensklasse - også mange anderledes og unikke vinteroplevelser. Her er mulighed for at fx sove i en ægte iglo, lave yoga på rensdyrskind, køre nogle af verden første elektriske snescooters eller håndfordre tamme rensdyr. Det er nemt at komme til området med den nye direkte flylinje fra København til Åre/Östersund lufthavn.

Ny specialdesignet lysvandring og masser af julestemning i Vestsverige15.11.2023 09:43:07 CET | Pressemeddelelse

Lys i mørket kan noget, særligt om vinteren. På Gunnebo Slott lige udenfor Gøteborg i Vestsverige tændes masser af lys i mørket, med en ny og spektakulær lysfestival - Winter Lights, som har verdenspremiere den 17. november og lyser mørket op helt til den 7. januar. Der er også andre lysende begivenheder i Vestsverige op til jul, så små og store kan komme i julestemning inden den store højtid.

Nyhed: Liseberg udvider julesæsonen og lancerer nyt vintermarked13.11.2023 14:58:35 CET | Pressemeddelelse

Juletiden nærmer sig med smukke julelys og hyggelige julemarkeder. Sveriges førende forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, åbner 18. november med et smukt vinterlandskab og millioner af lys. Som noget nyt i år strækker vintersæsonen sig helt frem til 7. januar. Et nyt eventyrligt vintermarked med igloer bliver det nye centrale samlingssted, og hele Liseberg forvandles til et snefyldt vinterlandskab, hvor julestemningen opstår med et trylleslag.

NORDENS STØRSTE HALLOWEEN EVENT ÅBNER I FORLYSTELSESPARKEN LISEBERG, GØTEBORG4.10.2023 09:37:19 CEST | Pressemeddelelse

Aldrig har man fået så meget gys for pengene som i år, når den prisbelønnede forlystelsespark Liseberg slår portene op til årets Halloween-oplevelse 6. oktober. Parken byder på sjov for både store og små, bangebukse og de modige. Liseberg i Gøteborg, som for nylig blev udnævnt til Europas bedste forlystelsespark i den prestigefyldte Park World Excellence Awards 2023, har fuldstændig skiftet udseende i en vild efterårsstorm, og gæsterne bliver mødt af både hyggelige gys, fugleskræmsler, slikmysterier, masser af græskar og skræmmende sjove oplevelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum