Uno-X

Uno-X åbner helt ny energistation i Kvanløse med Svanemærket vaskehal

Del

Den helt nye Uno-X energistation i Kvanløse er nu åben for bilister med tørstige tanke og beskidte forruder. Med den nye energistation kan bilister fra Kvanløse og omegn se frem til en lynhurtig og topmoderne kundeoplevelse samt en ren bil med en Svanemærket vask.

Nem og hurtigt tankning

Uno-X har sørget for, at kundeoplevelsen på den nye energistation på Ringstedvej 174 i Kvanløse er nem, lynhurtig og ekstra effektiv med lange benzinslanger til at nå dækslet, uanset hvilken side det sidder i. Der kan anvendes både kontaktløs kortbetaling, Mobilepay, Apple Pay og Uno-X appen, hvor sidstnævnte desuden giver et samlet overblik over forbrug.

Bilvask med ren samvittighed

På den nye Uno-X energistation i Kvanløse er der også mulighed for at gøre bilen sommerklar, da den også byder på en Svanemærket vaskehal. Vaskehallen i Kvanløse bliver den 24. Svanemærkede Uno-X vaskehal i Danmark med et vandforbrug, som er mindsket med op til 80 procent og med væsentligt færre kemikalier sammenlignet med traditionelle vaskehaller – en bedre løsning for både bilen og miljøet.  

”I den nye vaskehal vil kunderne opleve et moderne og indbydende vaskekoncept med den nyeste teknologi inden for vask, børstning og tørring, der sikrer, at bilen altid er ren og skinnende. Derudover lever vaskehallen op til de strenge miljøkrav for Svanemærkede vaskehaller, da den mindsker brugen af vand og el i hver eneste vask”, fortæller May Rytkjær, CMO i Uno-X.

Lynladning senere på året

Elbilister kan senere på året glæde sig til en nem og hurtig ladning af bilen, når lynladere bliver etableret på energistationen i Kvanløse. Her vil elbilister opleve lynladere med 300 kW, som lader bilen fra 0 til 80 procent efter blot 30 minutter – afhængig af bil og batteri. Alle elbilister kan naturligvis benytte Uno-X lynladere, som kan betjenes med almindelige betalingskort – helt uden abonnement.

May Rytkjær, CMO hos Uno-X fortæller yderligere: ”Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen på den nye Uno-X energistation i Kvanløse, hvor vi vil give vores kunder en nem, lynhurtig og topmoderne kundeoplevelse, uanset om de kommer for at tanke eller vaske.”   

For yderligere information, kontakt:

  • May Rytkjær, CMO hos Uno-X Danmark A/S, maryt@unox.dk eller +45 2183 8816

Vedhæftede billede er til fri, redaktionel afbenyttelse.

Nøgleord

Billeder

Links

Om Uno-X

Uno-X er en kæde af energistationer i Danmark og Norge. Kæden ejes af Reitan Retail og tæller i Danmark over 150 ubemandede tankstationer. Uno-X arbejder for at gøre kundeoplevelsen så nem og hurtig som muligt for at gøre kundernes hverdag lidt lettere. Læs mere om Uno-X her: www.unox.dk

Følg pressemeddelelser fra Uno-X

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Uno-X

Aldrig har det været nemmere: Uno-X lynlader åbner ved populær dagligvarebutik i Veksø11.5.2023 10:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Elbilister i Veksø og omegn kan nu glæde sig til en topmoderne og lynhurtig opladning af bilen, mens indkøbene klares nemt og bekvemt i REMA 1000 lige ved siden af. Den nye Uno-X lynlader, som netop er åbnet, har plads til to biler ad gangen og leverer op til 300 kW pr. ladestander til en unik særpris resten af maj måned. Efter blot 30 minutter er bilen, afhængigt af bil og batteri, ladet fra 0 til 80 procent, og alle kan naturligvis lade, da der ikke kræves abonnement.

Helt ny Uno-X i Kliplev indbyder til åbningsfest med attraktive priser, energibarer og ekstra god stemning2.2.2023 13:42:26 CET | Pressemeddelelse

Den helt nye Uno-X station i Kliplev afholder en storslået åbningsfest onsdag d. 8/2 2023 i tidsrummet 15:00-18:00, hvor Uno-X lover attraktive brændstofpriser til alle bilister med tørstige tanke. Med den nye energistation kan bilister fra Kliplev og omegn se frem til en lynhurtig og topmoderne tankningsoplevelse samt en ren bil med svanemærket vaskehal.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye