Uno-X

Uno-X inviterer til åbningsfest i Pårup med attraktive brændstofpriser, god stemning og energi til turen

Del
Uno-X fejrer åbningen af en helt ny Uno-X energistation i Pårup med åbningsfest 1. marts fra kl. 15:00-18:00. Her vil være energi til både biler og bilister samt brændstof til attraktive priser, og kunderne kan glæde sig til en topmoderne kundeoplevelse, når de skal tanke, lynlade og vaske.

Åbningen af den nye energistation fejrer Uno-X med en stor fest onsdag 1. marts kl. 15:00-18:00 på Juuls Vej 3, 7442 Engesvang. Uno-X stationen i Pårup tilbyder plads til fire tankende biler, fire biler der kan lynlade samt en Svanemærket bilvask til to biler. På åbningsdagen vil Uno-X-medarbejdere være til stede og skabe god stemning og uddele forsyninger til kunderne fra Uno-X Energibaren.

Nem, hurtig og billig tankning

Uno-X har sørget for at kundeoplevelsen på den nye energistation bliver nem, lynhurtig og effektiv med ekstra lange benzinslanger til at nå dækslet og betalingsmuligheder, der passer til alle behov. Der kan anvendes både kontaktløs kortbetaling, MobilePay, Apple Pay og Uno-X appen, hvor sidstnævnte desuden giver et samlet overblik over forbrug.

Særpris på lynladning i hele marts måned

Elbilister kan ligeledes glæde sig til effektiv lynladning af bilen med levering af 300kW pr. ladestander, og efter blot 30 minutter er bilen tanket fra 0 til 80 procent. Hele marts kan man lynlade i Pårup til en unik særpris på 2,50 kr./kWh, hvorefter prisen reguleres til en fast, men attraktiv pris på 4,50 kr./kWh. Alle elbilister kan naturligvis benytte Uno-X lynladere, som kan betjenes med almindelige betalingskort – og uden abonnement eller ladebrik.

Bilvask med ren samvittighed

Der er også mulighed for at give bilen en forårsrengøring, da den nye Uno-X station tilbyder en topmoderne vaskehal med ubegrænset, miljøvenlig vask for 99 kr. om måneden med Uno-X appen. Som en ekstra åbningsgave kan bilisterne lige nu tegne vaskeabonnement og få den første måned gratis.
Vaskehallen i Pårup bliver den 20. Svanemærkede Uno-X vaskehal i Danmark med et vandforbrug, som er mindsket med op til 80 procent og med væsentligt færre kemikalier sammenlignet med traditionelle vaskehaller – en bedre løsning for både bilen og miljøet.

May Rytkjær, CMO hos Uno-Danmark fortæller: ”På den nye Uno-X station vil kunder få en lynhurtig og førsteklasses kundeoplevelse, uanset om de kommer for at lade, tanke eller vaske. Vi glæder os meget til at byde bilisterne velkommen til åbningen den 1. marts fra 15:00-18:00.”

For yderligere information, kontakt:

•  May Rytkjær, CMO hos Uno-X Danmark A/S, maryt@unox.dk eller +45 2183 8816
Vedhæftede billede er til fri, redaktionel afbenyttelse.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Uno-X

Uno-X
Uno-X
Buddingevej 195
2860 Søborg

70125678https://www.unox.dk

Om Uno-X

Uno-X er en kæde af energistationer i Danmark og Norge. Kæden ejes af Reitan Retail og tæller i Danmark over 140 ubemandede tankstationer. Uno-X arbejder for at gøre kundeoplevelsen så nem, hurtig og billig som mulig. Læs mere om Uno-X her: www.unox.dk

Følg pressemeddelelser fra Uno-X

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Uno-X

Aldrig har det været nemmere: Uno-X lynlader åbner ved populær dagligvarebutik i Veksø11.5.2023 10:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Elbilister i Veksø og omegn kan nu glæde sig til en topmoderne og lynhurtig opladning af bilen, mens indkøbene klares nemt og bekvemt i REMA 1000 lige ved siden af. Den nye Uno-X lynlader, som netop er åbnet, har plads til to biler ad gangen og leverer op til 300 kW pr. ladestander til en unik særpris resten af maj måned. Efter blot 30 minutter er bilen, afhængigt af bil og batteri, ladet fra 0 til 80 procent, og alle kan naturligvis lade, da der ikke kræves abonnement.

Helt ny Uno-X i Kliplev indbyder til åbningsfest med attraktive priser, energibarer og ekstra god stemning2.2.2023 13:42:26 CET | Pressemeddelelse

Den helt nye Uno-X station i Kliplev afholder en storslået åbningsfest onsdag d. 8/2 2023 i tidsrummet 15:00-18:00, hvor Uno-X lover attraktive brændstofpriser til alle bilister med tørstige tanke. Med den nye energistation kan bilister fra Kliplev og omegn se frem til en lynhurtig og topmoderne tankningsoplevelse samt en ren bil med svanemærket vaskehal.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye