Uno-X

Aldrig har det været nemmere: Uno-X lynlader åbner ved populær dagligvarebutik i Veksø

Del
Elbilister i Veksø og omegn kan nu glæde sig til en topmoderne og lynhurtig opladning af bilen, mens indkøbene klares nemt og bekvemt i REMA 1000 lige ved siden af. Den nye Uno-X lynlader, som netop er åbnet, har plads til to biler ad gangen og leverer op til 300 kW pr. ladestander til en unik særpris resten af maj måned. Efter blot 30 minutter er bilen, afhængigt af bil og batteri, ladet fra 0 til 80 procent, og alle kan naturligvis lade, da der ikke kræves abonnement.

Uno-X åbner den nye lynlader på Kirkebakken 15, 3670 Veksø for at gøre oplevelsen af både ladning og indkøb så nem som mulig. Elbilister kan lade bilen op til en særpris på 2,50 kr./kWh resten af maj måned, hvorefter prisen efterfølgende vil være 4,00 kr./kWh.

”Det skal være nemt at være elbilist” 

Det nye koncept har klare fordele og imødekommer behovet for at udnytte indkøbstiden optimalt. Jimmy Wichmann, der er distriktspartner hos Uno-X i Veksø, fortæller: ”I dagens samfund er tid en særdeles værdifuld valuta, og således kan kunderne lynlade bilen, imens de klarer indkøbene. Det skal være nemt at være elbilist, og vi ser det som et naturligt skridt i den rigtige retning mod fremtidens mobilitet.”

Nemt, hurtigt og billigt
Jimmy Wichmann fortæller videre, at den nye Uno-X lynlader, som ligger op ad den populære REMA 1000, understøtter Uno-X’ DNA – “det skal være nemt, hurtigt og billigt.” Den nye lynlader på Kirkebakken 15 tilgodeser både lokale og pendlende elbilister, så man kan handle og lade på vej fra arbejde, eller når indkøbene skal klares i weekenden.

”Den nye lynlader leverer som altid op til 300 kW til en særpris på 2,50 kr./kWh i maj måned, og hvis der er to biler tilkoblet samme lynopladning, vil den automatisk fordele strømmen til begge bilers maxeffekt, det er dét, vi kalder fair share. Kunderne kan naturligvis betale med præcis det betalingsmiddel, de foretrækker, ” uddyber Jimmy Wichmann. ”Vi kan slet ikke vente med at byde varmt velkommen til alle elbilister, der har lyst til at kigge forbi vores nye Uno-X lynlader – og man er naturligvis velkommen, uanset om man blot kommer for opladning af bilen eller for at klare indkøb og opladning,” afslutter Jimmy Wichmann.

For yderligere information, kontakt:

  • Jimmy Wichmann, Distriktspartner hos Uno-X Danmark A/S, tlf. 60546232. Vedhæftede billeder er til fri, redaktionel afbenyttelse. 

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Uno-X

Uno-X
Uno-X
Buddingevej 195
2860 Søborg

70125678https://www.unox.dk

Uno-X er en kæde af energistationer i Danmark og Norge. Kæden ejes af Reitan Retail og tæller i Danmark over 150 ubemandede tankstationer. Uno-X arbejder for at gøre kundeoplevelsen så nem og hurtig som muligt for at gøre kundernes hverdag lidt lettere. Læs mere om Uno-X her: www.unox.dk

 

Følg pressemeddelelser fra Uno-X

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Uno-X

Helt ny Uno-X i Kliplev indbyder til åbningsfest med attraktive priser, energibarer og ekstra god stemning2.2.2023 13:42:26 CET | Pressemeddelelse

Den helt nye Uno-X station i Kliplev afholder en storslået åbningsfest onsdag d. 8/2 2023 i tidsrummet 15:00-18:00, hvor Uno-X lover attraktive brændstofpriser til alle bilister med tørstige tanke. Med den nye energistation kan bilister fra Kliplev og omegn se frem til en lynhurtig og topmoderne tankningsoplevelse samt en ren bil med svanemærket vaskehal.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye