Sermitsiaq.AG

Ny forvaltningschef i Kommune Kujalleq

Del

Inerisaaneq forvaltningen i Kommune Kujalleq, som har områderne skoler, daginstitutioner, kultur, fritid og arbejdsmarked får ny forvaltningschef den 1. juli 2023.

Kattie Egede Motzfeldt, som har en Master i Almen Pædagogik og en PD i Skoleledelse, har arbejdet som lærer, skoleinspektør og fritidsinspektør, hun har implementeret effektiv pædagogik i folkeskolen, hun har varetaget forvaltningsopgaver indenfor børn og kulturområdet, og har en mangeårig og naturlig interesse for en målrettet og relationsbaseret tilgang til opgaver og ledelse.

Kommunaldirektør Tine Pars udtaler: ”Det er en erfaren dame, der nu vender tilbage til Sydgrønland for at bidrage til den udvikling, som hele fagområdet stiler efter. Med Kattie som forvaltningschef får vi de nødvendige kompetencer til at kunne løfte både de faglige og politiske ambitioner der er i vores kommune. Jeg glæder mig så meget til at arbejde sammen med Kattie”. 

Stillingen som forvaltningschef har stået ledig efter Jesper Ryttov trak sig fra stillingen pga. helbredsmæssige årsager.

Departementet for fiskeri

Grønlandsselvstyre noget https:/ritzau.com

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Sermitsiaq.AG

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sermitsiaq.AG

Avatangiisinut Aningaasaateqarfik 2023-mi suliassanut nutaanut 22-nut 7 millioner koruuninik aningaasaliissaaq26.5.2023 14:32:16 CEST | Press release

Avatangiisinut Aningaasaateqarfik ukioq manna suliassanut nutaanut 22-nut, namminersortunit, suliffeqarfinnit aammalu kommuninit aallarnisarneqartussaanut 7 millioner koruuninik agguaasissaaq. Ilaatigut Kommune Kujallermi aamma Qeqqata Kommuniani eqqagassat suliarineqartarnerinik pitsanngorsaanerit, Paamiuni Nuummilu aalisakkanut qassutinik saliisoqarnissaa, puiaasanik utertitsisarnerup ineriartortinneqarnissaa kiisalu nunaqarfinni peqatigiiffiit suliassaqartinnissaat tapiiffigineqassapput.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum