Sermitsiaq.AG

Mediehuset Sermitsiaq.AG præsenterer et solidt årsregnskab for 2023

Del

Mediehuset Sermitsiaq.AG kommer ud med et tilfredsstillende overskud på trods af en presset mediebranche. Mediehusets tredoblede overskuddet og kom ud med et resultat på 1.500.000 kr. i 2023. Det fremgår af årsrapporten som blev offentliggjort onsdag.

Masaana Egede
Masaana Egede JustinCase productions Sermitsiaq.AG

- 2023 har været et svært år for Mediehuset. Branchen er presset af annonceflugt til tech giganter og nye læsevaner. Samtidig har mediehuset skiftet direktion og det er altid en risiko og en krævende proces, men det er gået godt. Den nye direktør har sammen med sine dygtige medarbejdere har formået at komme godt i mål i 2023 og har allerede sat en masse skibe i søen som tegner lovende for de kommende år, siger Lars Versterløkke som er formand for bestyrelsen.

Den positive udvikling giver Mediehuset Sermitsiaq.AG et godt udgangspunkt for at fortsætte digitale omstilling med ambitionen om at skabe endnu mere digital værdi for brugere.

- Vores medievaner ændrer sig hele tiden og det er vigtigt at vi følger med brugernes behov. Derfor er vi i fuld gang med at skabe digitale tilbud og nye løsninger til vores brugere. Vi investerer i ny teknologi og AI som giver bedre indhold og lettere adgang vores produkter, siger Masaana Egede som er direktør for Mediehuset Sermitsiaq.AG

- Vi har på kort tid fået stor succes med vores AI oversætter Nutserisoq.gl og det har givet os en stor stigning i antallet af abonnenter. Vi fortsætter udviklingen af vores digitale univers og det kommer brugerne til gode, siger Masaana Egede som er direktør for Mediehuset Sermitsiaq.AG

Jette Skifte Andersen stopper som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem og i stedet indtræder Linda Lyberth Rachlitz. Den øvrige bestyrelse med Formand Lars Vesterløkke, Næstformand Klaus Nygaard og Ulla Lynge fortsætter uændret. 

For yderligere oplysninger, kontakt:

Masaana Egede - Direktør 

Mediehuset Sermitsiaq.AG og Nuuk Lokalreklame A/S 

+299547785 E-mail

Kontakter

Masaana Egede - Direktør 

Mediehuset Sermitsiaq.AG og Nuuk Lokalreklame A/S 

+299547785

Mediehuset Sermitsiaq.AG

Grønlands stærkeste mediehus med grønlands mest læste udgivelser

Følg pressemeddelelser fra Sermitsiaq.AG

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sermitsiaq.AG

Avatangiisinut Aningaasaateqarfik 2023-mi suliassanut nutaanut 22-nut 7 millioner koruuninik aningaasaliissaaq26.5.2023 14:32:16 CEST | Press release

Avatangiisinut Aningaasaateqarfik ukioq manna suliassanut nutaanut 22-nut, namminersortunit, suliffeqarfinnit aammalu kommuninit aallarnisarneqartussaanut 7 millioner koruuninik agguaasissaaq. Ilaatigut Kommune Kujallermi aamma Qeqqata Kommuniani eqqagassat suliarineqartarnerinik pitsanngorsaanerit, Paamiuni Nuummilu aalisakkanut qassutinik saliisoqarnissaa, puiaasanik utertitsisarnerup ineriartortinneqarnissaa kiisalu nunaqarfinni peqatigiiffiit suliassaqartinnissaat tapiiffigineqassapput.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye