Tivoli Friheden A/S

I weekenden åbnede Tivoli Frihedens klatrepark på 8000 m2: Den er den allerførste af sin art i en dansk forlystelsespark

Del

Nu kan besøgende i Tivoli Friheden i Aarhus prøve en unik og anderledes oplevelse, der bringer naturen helt tæt på. Klatreparken består af fem klatrebaner og omfatter et areal på 8000 m2, der blandt andet byder på syv svævebaner, hvor den længste bane er hele 126 meter lang.

Klatreparkens første gæster

I åbningsweekeden var flere hundrede gæster mødt op for at udfordre sig selv i højderne. Heri blandt var Luna med sin familie. Luna siger om oplevelsen: “Det fedeste ved Klatreparken er, at der er masser af udfordringer for hele familien, hvor man både kan svæve og klatre”. Til dagligt klatrer Luna i sin lokale klatreklub, men ifølge hende kan Tivoli Frihedens klatrepark noget anderledes. Hun fortsætter: "Det er spændende med nye udfordringer, hvor der er mange forskellige muligheder". 

En klatrepark for hele familien

Med Klatreparkens fem baner er der niveauer for alle; både de øvede og de mindre øvede. De dragende højder skaber en helt ny måde at mærke Friheden på. I den historiske, smukke Havreballe Skov, der omkranser Tivoli Friheden, troner klatrebanerne frem i trætoppene og byder på et smukt udsyn over parken fra 3-15 meters højde. Banerne er fordelt mellem 39 træer med 57 platforme og intet mindre end 69 klatremomenter.

Hjertet af klatreparken centrerer sig omkring en 15 meter høj klatreskulptur, der knejser sig i Svanesøen og fungerer som én af de 57 platforme, man trygt kan lande på mellem de mange svævebaner. Den resterende del af klatreparken breder sig i skovbrynet bag parkens store udendørsscene og omkring Svanesøen. Klatreparken åbnede den 18. maj, og tider kan bookes på friheden.dk.

Uforglemmelige oplevelser for grupper

Tanken bag parkens nye klatrepark er at skabe oplevelser, hvor mennesker mødes, har det sjovt og bliver udfordret. Er man på udkig efter en aktivitet, der styrker sammenholdet og dynamikken, er klatreparken et sjovt og godt bud. Det er både sjovt og lærerigt samtidigt med, at man virkelig får sat sine samarbejdsevner og evne til at kommunikere på prøve. Hvem vil ikke gerne svæve afsted med fuld fart under trætoppene?

Læs mere om klatreparken, se specifikke åbningstider og køb billetter på www.friheden.dk

Priser på Klatreparken:

En klatrebillet koster 300 kr,- og giver tilmed adgang til forlystelsesparken på officielle åbningsdage.

Fordele som sæsonkortholder

Med et sæsonkort får man rabat på klatrebilletten. Med Sæsonkort Platin, Studie og Senior er prisen 99,- og med Sæsonkort Deluxe 69,-.

Klatrebilletten skal købes til en specifik dato og tidspunkt, hvilket kan gøres via friheden.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om Tivoli Friheden:

Tivoli Friheden er Aarhus' forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov.  

Følg pressemeddelelser fra Tivoli Friheden A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tivoli Friheden A/S

Kom til Jul i Friheden: Om en uge byder Tivoli Friheden velkommen til Aarhus’ hyggeligste julemarked10.11.2023 10:03:42 CET | Pressemeddelelse

Fra den 18. november kan man igen i år få en unik juleoplevelse, når tusindvis af funklende lys tændes til Jul i Friheden. I år tændes et helt nyt magisk lystræ også, der får Tivoli Friheden til at lyse op som aldrig før. Oplev ikke kun magien fra de funklende lys, men slip også kreativiteten løs til juleworkshops for hele familien i Julemandens Værksted.

Tivoli Friheden får Green Attraction miljømærke4.10.2023 13:35:13 CEST | Pressemeddelelse

Elektriske køretøjer, økologisk øl, LED-lys: Tivoli Friheden har gennem mange år arbejdet på at gøre parken mere grøn og miljøvenlig, og nu har forlystelsesparken fået et synligt bevis på arbejdet i form af en Green Attraction-certificering. Tivolidirektør Henrik Ragborg Olesen glæder sig over certificeringen, men slår samtidig fast, at Friheden ikke er i mål endnu. Og at Friheden ikke kun har ambitioner i forhold til miljøet men også til S'et i ESG.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye