Tetra Pharm Technologies ApS

Tetra Pharm Technologies lancerer første produkt i Tyskland

Del

Den danske biotekvirksomhed, Tetra Pharm Technologies, lancerer nu sit første produkt, XATEPA®, på det tyske marked. XATEPA® er et smertelindrende præparat baseret på cannabinoider.

Tetra Pharm Technologies udvikler og fremstiller medicinske præparater rettet mod det endocannabinoide system til behandling af neuropatiske smerter, sklerose og mentale lidelser.

“Lanceringen af vores første produkt udgør en markant og betydningsfuld milepæl for Tetra Pharm Technologies. Set fra et forretningsmæssigt perspektiv giver det os mulighed for yderligere at styrke virksomhedens langsigtede forsknings- og udviklingsindsats, hvilket udgør vores primære fokus”, siger Martin Rose, Chief Executive Officer, Tetra Pharm Technologies.

Tetra Pharm Technologies planlægger at ekspandere salget af XATEPA® i den kommende tid og lancere det receptpligtige produkt på en række yderligere europæiske og oversøiske markeder.

Drug delivery systemets egnethed negligeres ofte på bekostning af cannabinoidernes biotilgængelighed. Vores XATEPA® sublinguale spray er udviklet som en såkaldt ’enabling-teknologi’ for at give optimale betingelser for optagelsen af cannabinoiderne og dermed præparatets effektivitet. Fra et farmaceutisk videnskabeligt perspektiv er vi virkelig stolte af dette præparat, og vi ser frem til at lancere flere innovative produkter rettet mod det endocannabinoide system”, siger Dr. Morten Allesø, Chief Scientific Officer, Tetra Pharm Technologies.

Tetra Pharm Technologies har indgået en aftale med PHOENIX Pharma-Einkauf GmbH om distribution af XATEPA® i Tyskland. PHOENIX Pharma-Einkauf GmbH er en af Europas største distributører af medicinske præparater.

”Tyskland er det største marked i Europa indenfor præparater baseret på cannabinoider, og vi har gode forventninger til afsætningen af XATEPA®. Partnerskabet med PHOENIX Pharma-Einkauf GmbH om distribution til tyske apoteker sikrer adgang til produktet for alle læger og deres patienter, og da vi har skåret mellemhandlere fra, kan vi levere produktet til en fair pris”, siger Martin Caspersen, Chief Commercial Officer, Tetra Pharm Technologies.

Kontakter

Om Tetra Pharm Technologies ApS

Tetra Pharm Technologies er en dansk biofarmaceutisk virksomhed. Virksomheden har en vision om at være førende indenfor forskning og udvikling af medicinske præparater til behandling af sygdomme relateret til det endocannabinoide system.

Mere information kan findes på: www.tetrapharm.eu

Følg pressemeddelelser fra Tetra Pharm Technologies ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tetra Pharm Technologies ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye