Tetra Pharm Technologies ApS

Tetra Pharm Technologies indvier nye forsknings- og produktionsfaciliteter i Nordsjælland

Del

Den danske biotekvirksomhed, Tetra Pharm Technologies’ nye specialbyggede hovedkvarter skal understøtte virksomhedens langsigtede vækstplaner.

Hillerød den 16. august 2023

Det 4.000 kvm store hovedkvarter er placeret i Ølstykke, som er beliggende omtrent 40 kilometer nord for København. De tidligere produktionsfaciliteter for Ambu A/S har gennemgået en omfattende ombygning og tilpasning for at imødekomme Tetra Pharm Technologies' specifikke behov for at udvide sin produktionskapacitet. I tillæg vil det moderne hovedkvarter danne rammen om virksomhedens ambitiøse forsknings- og udviklingsaktiviteter.

"Det er en markant milepæl for os at flytte ind i og tage vores nye hovedkvarter i brug. Vi får udvidet vores produktionskapacitet markant, hvilket imødekommer planerne om at gøre vores produkter tilgængelige på flere markeder. I tillæg giver det mulighed for yderligere at løfte vores strategiske forskning og udvikling af nye lægemiddelkandidater målrettet det endocannabinoide system (ECS) og relaterede sygdomsindikationer", siger Martin Rose, CEO, Tetra Pharm Technologies.

Den rummelige hovedkvarter skaber platform for at fremme et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø, og dermed bane vejen for et styrket tværfagligt samarbejde blandt Tetra Pharm Technologies' stigende antal medarbejdere.

Parallelt med etableringen af det nye hovedkvarter, vil Tetra Pharm Technologies fortsætte med at drive sine eksisterende produktionsfaciliteter, som er beliggende i Hillerød. De oprindelige faciliteter vil fremover fungere som pilot plant, der giver virksomheden mulighed for at udføre grundige forsøg og tests uden det forstyrrer driften på dets nye hovedkvarter.

"Vores faciliteter i Hillerød er ikke blot fødestedet for Tetra Pharm Technologies. De har også spillet en afgørende rolle i udviklingen og produktionen af vores første produkter. Ved at beholde faciliteterne som dedikeret pilot plant  vil vi kunne bevare vores stærke fokus på forskning og udvikling af nye lægemiddelkandidater til gavn for vores patienter", tilføjer Martin Rose, CEO, Tetra Pharm Technologies.

Kontakter

Om Tetra Pharm Technologies ApS

Tetra Pharm Technologies er en dansk biofarmaceutisk virksomhed grundlagt i 2018 af kandidater med mange års erfaring fra medicinalbranchen. Virksomheden har en vision om at være førende indenfor forskning og udvikling af medicinske præparater til behandling af sygdomme relateret til det endocannabinoide system.

Mere information kan findes på: www.tetrapharm.eu

Følg pressemeddelelser fra Tetra Pharm Technologies ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tetra Pharm Technologies ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye