GreenTeam er Europas måske mest bæredygtige juletræsproduktion

Del
GreenTeam leverer bæredygtige juletræer til hele Europa fra Sønder Omme, Scotland og Polen og arbejder målrettet for at revolutionere juletræsproduktionen ved at sætte nye standarder for bæredygtig drift. Virksomheden har længe været en frontløber inden for miljøansvarlighed, og deres seneste CSR-rapport viser deres transformation af juletræsproduktionen til Europas måske mest bæredygtige produktion.
Foto: Tim Foster.
Foto: Tim Foster.

Biodiversitet spiller en afgørende rolle i miljøet og samfundet. Det omfatter mangfoldigheden af planter, dyr og andre organismer i et økosystem og er afgørende for opretholdelsen af en sund og bæredygtig natur. I dag er biodiversiteten under pres på grund af menneskelig aktivitet, som f.eks. habitatødelæggelse, klimaændringer, forurening og overudnyttelse af naturressourcer. Derfor er det vigtigere end aldrig før at implementere grønne initiativer. Det tager GreenTeam til sig. GreenTeam har investeret i en lang række tiltag og arbejdsmetoder, der har resulteret i en mere bæredygtig juletræsproduktion.

Bæredygtighed er en mærkesag hele vejen rundt

GreenTeam vil gå forrest i branchen og støtte biodiversiteten på deres juletræsplantager. De arbejder på at skabe de bedste leveforhold for deres juletræer ved at sikre, at træerne dyrkes og plejes på en måde, der er skånsom over for miljøet og biodiversiteten.

Deres plantager af bæredygtige juletræer er hjem for mange forskellige arter, som de sørger for gode rammer for bl.a. ved at prioritere at så vilde blomster, så vidt muligt undgå at sprøjte for skadedyr, forstyrre bier og andre insekter eller tage deres mad. Det går hånd i hånd med at beskytte og bevare naturlige habitater, såsom skovbryn og vådområder, der er afgørende for at bevare biodiversiteten i området.

De har skåret plastikforbrug fra og implementerer hele tiden nye bæredygtige måder i produktionen: F.eks. udnytter de vind- og solenergi til at minimere CO2-udledningen og forbedrer logistikken i transporten af juletræerne, så lastbilerne altid er over 90% fyldt. Derudover tilbyder de deres kunder at købe CO2-kreditter for at neutralisere deres fodaftryk.

Konstant forbedring er GreenTeams mission

GreenTeam er stolt af deres arbejde med at skabe Europas måske mest bæredygtige juletræsproduktion, men de ved også, at der altid er plads til forbedring. Virksomheden fortsætter med at undersøge og implementere nye teknologier og metoder for at minimere deres påvirkning af miljøet og skabe en mere bæredygtig forretning.

GreenTeam's certificeringer fra organisationer, der arbejder med at fremme bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis, vidner om deres mærkesag om at beskytte miljøet og bevare biodiversiteten og er en anerkendelse af deres arbejde.

Nøgleord

Billeder

Foto: Tim Foster.
Foto: Tim Foster.
Download

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

Fra Arvato til Riverty: Fintech-selskab tager nyt navn28.4.2023 09:46:24 CEST | Pressemeddelelse

I en spændende udvikling i oktober 2022 besluttede Arvato Finance at samle alle sine undermærker under ét sammenhængende navn: Riverty. Arvato Financial Solutions, AfterPay, Paigo og Gothia har tidligere opereret som separate enheder, men med Riverty ønsker virksomheden at skabe en mere samlet og klar identitet for sine kunder og styrke sin position i den konkurrenceprægede verden af finansielle tjenester og løsninger.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye