Systemkassen.dk: Innovativ og bæredygtig emballageløsning optimerer forsendelsesproces hos virksomheder

Del
Med den øgede vækst inden for e-handel er forbruget af emballage steget markant. Systemkassen har netop lanceret en ny type papkasser, QuickPack, som er specialdesignet forsendelsespapkasser, der optimerer arbejdsgangen for webshops.
Foto: Kelli McClintock.
Foto: Kelli McClintock.

Forsendelsesprocessen kan ofte være en tidskrævende opgave for webshops. Det kræver både tid og ressourcer at pakke varer sikkert og effektivt for at undgå skader under transporten. Med den øgede e-handel og et stigende antal forsendelser kan det blive en udfordring for virksomheder at holde trit med efterspørgslen samtidig med at sørge for en optimal pakkeproces. Behovet for at beskytte varerne under transport og opbevaring, emballageaffald og logistiske udfordringer i forbindelse med levering gør det vigtigt for virksomheder at have en strategi for bæredygtig e-handel, der tager hensyn til både effektivisering og miljømæssige aspekter.

Pak varer effektivt og nemt

Her kan en løsning som de nye Quickpack-papkasser fra Smurfit Kappa Systemkassen være en stor hjælp. De er udviklet til at optimere pakkeprocessen og spare tid i forsendelsesafdelingen. Papkassernes varierede størrelser og design gør det nemt og hurtigt at pakke varer sikkert og effektivt, samtidig med at sikre, at varerne ankommer i god stand til kunden. De kan genanvendes, er holdbare, omkostningseffektive og lette at håndtere og transportere, da størrelserne på kasserne rammer de fleste forsendelsesbehov.

Denne nye type papkasser er et eksempel på, hvordan den danske emballagevirksomhed har fingeren på pulsen og tilpasser sig e-handelens behov for en mere effektiv forsendelsesproces.

Grøn tilgang og funktionalitet: Systemkassen tager sit ansvar alvorligt

Det stigende materialeforbrug har en miljømæssig påvirkning, da det kræver ressourcer at producere og bortskaffe. Traditionel emballage, såsom plastikposer og engangsplastik, ender ofte i naturen og tager flere hundrede år at nedbryde. Den øgede opmærksomhed på klimaforandringer og miljøpåvirkning har gjort både forbrugere og virksomheder mere bevidste om at investere i emballageløsninger, der er mere bæredygtige.

Her spiller virksomheder som Smurfit Kappa Danmark en vigtig rolle i at levere bedre emballageløsninger til e-handelsbranchen.Virksomheden er en af de førende leverandører af papirbaseret emballage i Danmark. Med deres grønne strategi har de specialiseret sig i papkasser af genanvendt papir og biologisk nedbrydelige materialer og tilbyder deres kunder en holdbar løsning på virksomhedens behov. Det store udvalg af papkasser er fremstillet af FSC®-certificeret papir, et mærke, der signalerer, at materialerne er fra bæredygtigt skovbrug, og træfibrene består af 75 % genbrugsfibre. De forhandler også papirtape, bølgepap og kassefyld, der kan bruges som en del af en bæredygtig pakning.

Billeder

Foto: Kelli McClintock.
Foto: Kelli McClintock.
Download

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

Fra Arvato til Riverty: Fintech-selskab tager nyt navn28.4.2023 09:46:24 CEST | Pressemeddelelse

I en spændende udvikling i oktober 2022 besluttede Arvato Finance at samle alle sine undermærker under ét sammenhængende navn: Riverty. Arvato Financial Solutions, AfterPay, Paigo og Gothia har tidligere opereret som separate enheder, men med Riverty ønsker virksomheden at skabe en mere samlet og klar identitet for sine kunder og styrke sin position i den konkurrenceprægede verden af finansielle tjenester og løsninger.